Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátommal vagyok kenyérre lehet kenni de ha telefonálunk akkor egy tapló, miért?
Nem olvastam végig, mert nem érdekel, de telefonon én is "bunkó", azaz tömör vagyok. Nem kell azon órákig beszélgetni. A fontos dolgot letudom, és aztán úgyis találkozom vele. Nem távkapcsolatban élek... (most nincs is :D)
F/16
én se olvastam végig csak a végéből de szerintem azért olyan mert nagyfiú akar lenni a barátai előtt.én is mindig haverok előtt mindig máshogy beszélek mint pl kettesben.meg azért telefonon is más! :)
de mondjuk ez a balcsis elég nagy köcs.ögség...
"Lehordja a barátnőim és az ő baráti körébe akar beépíteni"
ez nem jó! mindkettőtöknek meg kell hogy legyen a saját baráti köre, meg persze lehet egy közös is.
De nehogy már ő mondja meg kivel barátkozhatsz mert ez lesz belőle lassan.
Amúgy mégha nevetve is mondja én nem venném jó néven hogy: "lehet megcsal majd párszor"
Persze szeretem meg elfogadom...
Csináltam azt is h nem foglalkoztam ezekkel csak röhögtem egy sort és annyi.Aztán meg az volt a baja h ő ebbe biztos belekötne és miért hagyok mindent...
Ha meg kiálltam magamért akkor meg túl sok volt a vita..
Már egyszer szakítottunk ahogy írtam is fent, és most ő könyörögte vissza magát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!