Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők, hogy akarnak párt találni, ha már az alapvető ismerkedési dolgokkal sincsenek tisztában?
Most nem a realitásérzék totális elvesztéséről beszélek, pedig az is óriási baj, hiszen miért pont veled kezdene egy magas (185+), sportos, diplomás, független, egészséges, fiatal (35 alatti), humoros, nagy farkú (20+), jól kereső pasi, főleg, hogy ebből kevés van.
Én már a konkrét megismerkedésről beszélek. Erről a sok "Mit akarhat tőlem ez a pasi?" kérdésről, amiben 20-30 éves nők kérdezik a népet, hogy miért közeledik hozzájuk egy pasi.
Meg az, hogy nem tudják a nők a jeleket értelmezni. Olyanokra gondolok, mint amikor italt küld nekik a pasi, ők meg csak lesnek, hogy ezmiez???, meg amikor elfogadják a meghívást, de nem is fogják fel, hogy az egy randi, nem pedig egy megbeszélés.
Vagy amikor azt hiszik, hogy fikarcnyit is érdekli a hörcsögöd megdöglése, vagy a táska amit vettél, pedig az a srác a munkahelyeden nem azért hallgatja ezeket mert érdekli őket, hanem mert te érdekled, és próbál a bugyidba kerülni.
"hiszen miért pont veled kezdene egy magas (185+), sportos, diplomás, független, egészséges, fiatal (35 alatti), humoros, nagy farkú (20+), jól kereső pasi, főleg, hogy ebből kevés van."
Miért, te tudod hogy nézek ki? Vagy a többi megszólított nő? Ez már megint csak arra megy ki hogy szidhasd a szerinted nagyravágyó nőket 🤦
Én azt imádtam, amikor a vonaton szóba elegyedtem egy sráccal. Tök jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy ugyanazt tanuljuk az egyetemen, voltak közös témák, szóval jól eldumálgattunk. Aztán valamilyen kontextusban előkerült, hogy én kapcsolatban vagyok, mire a srác vérig sértődött, hogy akkor miért beszélgettem vele? :D Jelzem, semmiféle romantikus vagy szexuális témát nem érintettünk, mert akkor mondjuk megérteném a felháborodását.
Én csak néztem, hogy ez mégis mi? Egy nővel csak a dugás reményében áll szóba?
De persze ha rögtön az első mondatnál lekeverem a "van barátom"-mal, akkor meg az a baj, hogy a csúnya, gonosz nők egy mondatra sem méltatják azokat, akik nem jönnek be nekik.
Na tudjátok, mit?! :DDDD
11
Hősünk szerint a magas, sportos, diplomás, független, egészséges, fiatal, humoros és nagy farkú férfiak egyedül kell meghaljanak, mert senki sem elég jó hozzájuk. :))))
"Olyanokra gondolok, mint amikor italt küld nekik a pasi, ők meg csak lesnek, hogy ezmiez???, meg amikor elfogadják a meghívást, de nem is fogják fel, hogy az egy randi, nem pedig egy megbeszélés"
Nekem pl úgy 20 éves koromig azzal telt az életem, hogy pasik szólítgattak le, dicsértek meg milyen csinos és szép vagyok........ Majd visítva röhögtek amikor látták rajtam hogy elhittem.
Azóta ha egy pasi közeledni próbál, akkor mindig az az első gondolatom hogy csak egy gonosz tréfa az egész.
A többire annyit tudok írni, hogy normális nő nem csak táskákról szokott beszélgetni, és normális pasi nem használja a "megdöglik" szót egy kiskedvencre. :)
Igazából azt nem értem, hogy te miért hiszed, hogy párt akarsz találni...
A leírásodból ugyanis úgy tűnik, hogy egy darab szemétnek nézed őket és felesleges körítésnek a puncihoz... Tehát semmiképp sem társnak vagy párnak.
Tehát nagyon úgy tűnik, hogy te nem tudod, hogyan kell párt találni..., ami ezek után nem is csoda.
Őszinteség, meg nyílt kommunikáció?
Hiába, ha éppen ezektől menekül a nő. Mert menekül, ha a pasi olyanokat mond/tesz, mint:
- gyűrűt visel
- elmondja, hogy nős
- nem keres havi 500+ -t
- egészségesen rasszista
- szüleivel él
Nem az őszinteség a baj, hanem hogy pl házas.
Nem is értem a felháborodásod...
Az, hogy valaki szereti az őszinteséget, nem azt jelenti, hogy bárkinek ledobja a bugyit, aki őszinte. Te összejönnél Juci nénivel, aki őszinte, de 200 kiló, gombás a puncija, 3 foga van összesen, az is csak fölül...? Ugye, hogy nem.
Naná, hogy nem jövök össze valakivel, aki nős, nem vagyok k...a. Egészségesen rasszista... höhö. ha még azt írja, óvatos, azt mondom, oké... de ezt így... most jöjjek össze vele, amikor én meg liberális vagyok, mert játsszam neki a Máltai Szeretetszolgálatot és ajándékozzam meg ingyenpunival?
Amúgy meg vannak nők, akik simán összejönnek szülővel élő férfiakkal... exemmel összejöttem úgy, hogy anyjával élt, saját lakásba beköltöztettem, nem a pénz miatt lett vége, hanem személyiségbeli különbségek miatt.
Hát valszeg én vagyok naiv, de ha én itt vagyok 170 centisen, 62 kilósan, szép arccal, normális keresettel, megfelelő értékrenddel, akkor igenis el tudom képzelni, hogy igen, engem akar egy pasi, szimplán azért, mert:
- jó velem időt tölteni
- tudunk értelmes dolgokról eszmét cserélni
- hasonló a humorunk
- hasonlóan látjuk a világot
Én el tudom képzelni, hogy egy magas, talpraesett, mások által is közkedvelt, intelligens pasi lát bennem olyat, ami megfogja, és akar engem társnak, nem csak a bugyimba akar bejutni. Gyengéd párkapcsolatra vágyom, és ehhez kell, hogy engem akarjon, ne csak beérje velem. És nagggggyon magasról letojom, hogy valami random ember gyk-n mit gondol erről az elképzelésemről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!