Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők, hogy akarnak párt találni, ha már az alapvető ismerkedési dolgokkal sincsenek tisztában?
Most nem a realitásérzék totális elvesztéséről beszélek, pedig az is óriási baj, hiszen miért pont veled kezdene egy magas (185+), sportos, diplomás, független, egészséges, fiatal (35 alatti), humoros, nagy farkú (20+), jól kereső pasi, főleg, hogy ebből kevés van.
Én már a konkrét megismerkedésről beszélek. Erről a sok "Mit akarhat tőlem ez a pasi?" kérdésről, amiben 20-30 éves nők kérdezik a népet, hogy miért közeledik hozzájuk egy pasi.
Meg az, hogy nem tudják a nők a jeleket értelmezni. Olyanokra gondolok, mint amikor italt küld nekik a pasi, ők meg csak lesnek, hogy ezmiez???, meg amikor elfogadják a meghívást, de nem is fogják fel, hogy az egy randi, nem pedig egy megbeszélés.
Vagy amikor azt hiszik, hogy fikarcnyit is érdekli a hörcsögöd megdöglése, vagy a táska amit vettél, pedig az a srác a munkahelyeden nem azért hallgatja ezeket mert érdekli őket, hanem mert te érdekled, és próbál a bugyidba kerülni.
17
Szóval most már az is probléma, ha nem akarunk házas férfiak szeretői lenni? :DDD Tényleg bakker... Hova süllyedtek a nők... Nem akarnak házasságokat tönkre tenni. Szégyen...
Én voltam nős férfi szeretője,őszintén elmondta a helyzetet,nem nyávogott.Más is példát vehet róla,nem kell hazudni.
Én tényleg olyan vagyok,hogy nem esik le sokszor,hogy a másik flörtöl,udvarol.Egy sima beszélgetés nálam csak beszélgetés.Én,ha dugni akarok azt egyértelműen jelzem a férfiaknak.Nem szeretem a játszadozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!