Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, tisztában vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tisztában vagytok vele hogy amikor egy "Chad"-el randiztok akkor ez zajlik hattérben?

Figyelt kérdés

Egy 190 cm+-os kigyúrt vékony jól öltözött srác szombat óta 3 különböző lánnyal jött abba a kávézóba ahol dolgozom, az összessel smárolt a végén. (Pedig a hétfőinél már nagyon csöndben volt látszott rajta hogy már fáradt xd)

Megéri ez a rivalizálás nektek?

2022. júl. 26. 16:58
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%

Nem randiztam még ilyenekkel. Ha mégis, azért mentem, mert dugni akartam egy jót és utána menni a dolgomra.

Vagy mi van szerinted én csak szerelemből jópofizok?

Édesem, úgy beszélsz rólunk, mintha hülyék lennénk és nem tudnánk pontosan, mi zajlik annak a fejében, akivel ismerkedünk. Pontosan tudjuk. Sőt, a mi fejünkben is ugyanez zajlik, csak mi nem vagyunk olyan hülyék, hogy ugyanarra a helyre menjünk 😈

2022. júl. 26. 17:03
 2/34 A kérdező kommentje:
Ja hogy léteznek olyan lányok akik csak ONSt akarnak, érdekes. :D
2022. júl. 26. 17:04
 3/34 anonim ***** válasza:
94%

Nem csak, de ha az lesz belőle, ki a faszt érdekel? Ahhoz is így álltam, akivel komoly is lehetett volna. Lesz, ami lesz, szerelmes úgyis később leszek, szóval miért is gond, ha kiderül, hogy utána mindketten mással folytatjuk?

Ez nem egy tiniregény, ez a való élet, ahol nem húzzuk az időnk álmodozással meg üres ígéretekkel. Van, ami van, hogy mi lesz, azt majd meglátjuk, ha egyáltalán mi vevők vagyunk rá. Így is, úgy is megéri.

2022. júl. 26. 17:08
 4/34 anonim ***** válasza:
96%
Hú, akkor még szerencse, hogy a párom csak 188 cm magas. :)
2022. júl. 26. 17:08
 5/34 anonim ***** válasza:
82%
🥱🥱🥱
2022. júl. 26. 17:10
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
Jaj ne, kérdező! Ezek szerint a srác aki randira hívott mégsem évek óta menthetetlenül szerelmes belém? Tényleg csak egy fiatal férfi, aki ismerkedik, randizik és meglátja, mi sül ki belőle? Úristen, én meg azt hittem, hogy cölibátusban várt az igazira, aki én vagyok. Most egy világ tört össze bennem.
2022. júl. 26. 17:14
 7/34 anonim ***** válasza:
90%
Azok a gonosz magas jóképű fiúk megint. Bezzeg a kérdezővel milyen jól járnánk.
2022. júl. 26. 17:20
 8/34 anonim ***** válasza:
97%
Jó habos legyen az a latte, vagy hozhatod a vendégkönyvet!
2022. júl. 26. 17:24
 9/34 anonim ***** válasza:
16%
Es amikor en azt irom h nincs ferfitobblet mert egyre ugranak 5 en is, akkor még engem pontoznak le mikozben igy van
2022. júl. 26. 17:28
 10/34 anonim ***** válasza:
91%
uncsi
2022. júl. 26. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!