Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, tisztában vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tisztában vagytok vele hogy amikor egy "Chad"-el randiztok akkor ez zajlik hattérben?

Figyelt kérdés

Egy 190 cm+-os kigyúrt vékony jól öltözött srác szombat óta 3 különböző lánnyal jött abba a kávézóba ahol dolgozom, az összessel smárolt a végén. (Pedig a hétfőinél már nagyon csöndben volt látszott rajta hogy már fáradt xd)

Megéri ez a rivalizálás nektek?

2022. júl. 26. 16:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

"kigyúrt vékony"

???????????

2022. júl. 27. 11:25
 22/34 anonim ***** válasza:
82%
Ó jaj... Azok a csajok kávéztak, beszélgettek és smároltak egy szexi, jól öltözött sráccal? Hát nem lennék a helyükben...
2022. júl. 27. 11:36
 23/34 SIDLER22 ***** válasza:
42%

A 3-as válaszoló nekem nagyon bejön 😁

Én is örültem volna a legutolsó alkalomkor, hogyha a "való élet" helyzetet sikerül elkapnom ehelyett tiniregény lett belőle.

Én 22 vagyok. A csaj akiről szó van 23. El akartam hívni csak egy beszélgetésre és elkezdte húzni az időt ezzel a szokásos dumával, hogy "nincs ideje". De ha rákérdeztem mindig ígérgette, hogy így meg úgy találkozunk. 3 hónap vergődés után végül is én mondtam neki, hogy akkor hagyjuk az egészet.

Több ilyen nő kéne mint te. Hogy megmondja, hogy "igen el szeretnék veled menni" vagy "bocsi, nem érdekelsz". De még ez az eldöntendő kérdés is nehezükre esik és már ezzel is csak az a céljuk, hogy triggereljék a pasikat.

2022. júl. 29. 10:51
 24/34 A kérdező kommentje:

23-as mondjuk ez a te hibád.

Ha egy nő azt mondja "hogy nincs elég ideje" az = nem tartok rád igényt takarodj.

Mondjuk még csak 23 vagy, de szerintem majd előbb utóbb ezt megtanulod hogy ilyenkor azonnal tovább kell menni.

2022. júl. 29. 11:48
 25/34 SIDLER22 ***** válasza:

Igen én is így gondoltam. Viszont mikor rákérdeztem utólag Messengeren akkor elkezdte, hogy félreértettem és Ő komolyan gondolta és ígéri, hogy találkozni fogunk. Ezt akkor minek írta?

Most már így utólag tudom, hogy csak az idegelésre ment vele, de ezt akkor honnan kellett volna gondolnom?

Vagy mostantól így álljak minden nőhöz? Ha azt mondja most nincs ideje, de ígéri, hogy talizunk akkor biztos csak triggerelni akar és hagyjam ott?

2022. júl. 29. 12:20
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

25

Nőként mondom, hogy van erre egy tuti szűrő.

Ha megkérdezed, hogy szombaton találkoztok-e, és ő erre azt mondja, hogy "bocsi, ezen a héten nem érek rá, de legyen mondjuk jövő kedd", akkor egyszerűen arról van szó, hogy TÉNYLEG nem jó neki a szombat, de alapvetően szeretne megismerni.

Ha meg a "máskor", "majd", "egyszer", "mostanában nem lesz időm", "nagyon sok a dolgom" szöveggel áll elő, akkor hagyni kell.

2022. júl. 29. 12:33
 27/34 A kérdező kommentje:

26-osnál a pont.

Simán elképzelhető hogy tényleg valami dolga van, de ha akar találkozni akkor ajánl egy másik időpontot.

2022. júl. 29. 23:57
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
sose ajánl egyik sem másik időpontot, hacsak nem teszel javaslatot/kérdezel rá. "a férfi dolga a szervezés"
2022. júl. 30. 09:53
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

28

Hogyne ajánlanánk másik időpontot. Így normális, ha valamiért nem felel meg, az, amit a férfi javasolt.

Ha te sosem találkoztál még ilyennel, azt jelenti, hogy még senkit sem érdekeltél igazán.

2022. júl. 30. 11:01
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Bizony azt jelenti :DDDDD

Mi van arankalujza, fájt a tény, rögtön ugrik a kisebbségi stílusú személyeskedés? :DDD

2022. júl. 30. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!