Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nagyköbcentis német autóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyköbcentis német autóval megyek a randira,a lányok tisztában vannak azzal hogy a mai benzinárak és szervízköltségek mellett mennyibe kerül egy ilyen auto fenntartása?Életszínvonalamat ebből kitudják következtetni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Mi az a nagyköbcentis?
2022. márc. 7. 19:58
 2/11 A kérdező kommentje:
750Bmw
2022. márc. 7. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem tetszik a rács az elején. A lámpája meg kicsi, olyan, mintha gonoszan nézne.
2022. márc. 7. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

És mellé a kötelező, szürke, Hugo Boss öltönyt is viseld!

tortenelemcikkek.hu/sites/default/files/7.19tigris.jpg

2022. márc. 7. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Csak fintorognék, hogy egy felvágós senki az illető. Rossz benyomást tenne.
2022. márc. 7. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez olyan, hogy ki mire költ, mi a hobbija. Van aki utazik, körbe a világba, de slampos, van aki az öltözetére költ, van aki kütyükre, és van aki autóra.

Számomra ez nem jelent semmit.

Havi kétszer megtankolok, nő vagyok, és nem igazán érdekel hogy negyven rongyom rámegy. Ha annyi, akkor annyi. Ha kell, akkor kell.

Valahogy nem értelek kérdező, most mit vársz?

2022. márc. 7. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
A legtöbb nő azt se tudja mennyibe kerül a benzin.
2022. márc. 8. 05:31
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Mi összefüggés lenne a kettő között?

Én is sokat költök benzinre, mert csak kocsival tudok dolgozni járni.

A kocsi típusáról se vonok le semmi következtetést? Egy barátnőm kocsimániás kissé. Lízingelt dögöt vett hitelre, mert most neki az a kocsi kellett. Közben meg egyáltalán nem gazdag. A családja sem állt úgy soha anyagilag, mint mi, pedig mi sem vagyunk milliomosok.

2022. márc. 8. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem ismerem az autókat, nekem a férfi modora és műveltsége fontos. Ha ez megfelelő szintű, akkor valószínűsítem, hogy olyan állása van, ami megfelelő életszínvonalat biztosít számára.

Egyébként ez általában az első-második randin ki szokott derülni, hogy mi az állása, mi a végzettsége, hogy hogyan viselkedik és hogyan bánik a pénzzel. Az autó az csak egy tárgy, amit utazásra lehet használni, nem érdekel túlságosan, és nem is ismerem a márkákat és az árakat.

2022. márc. 22. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Egyszer beszélgettem egy fiú barátommal az autókról. Mutattam neki egy audit, és mondtam, hogy ez milyen menő, biztos tök gazdag, akinek ilyenje van.

Csak röhögött, és felvilágosított, hogy egy ilyen 15+ éves sz*rt már nagyon olcsón lehet kapni, mert a csóringer hülyék Németországból fillérekért veszik meg az ott már levetett öreg dízelautókat, hogy itthon a csajok előtt pöngessenek vele.

Azóta rájöttem, hogy nem szabad csak a márkából következtetéseket levonni. A pontos típus ismerete meg túl nagy fáradtság lenne, és igazából nem is érdekel az egész.

Egyszóval leszarom, milyen autód van.

2022. márc. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!