Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érezzem magam férfinak egy olyan lány mellett, akiről sokszor úgy érzem, hogy több szinttel "fölöttem áll"?
2: Nyilván nem fogom elárulni. Nem olyan nagyon ismert egyébként.
1: Igen. Már találkoztam vele többször, bár nem négyszemközt. Nekem megtetszett, de nem tudom, ez kölcsönös-e.
Jáj :) Az egódat gyűrd le.
Attól mert ő befutott, kvázi jókor volt jó helyen. Attól, mert neki olyan embereket sodort az útjába a szél, hogy vevők voltak a művészetére, a stílusára, attól te még férfi vagy. Neked is vannak sikereid. Számold össze őket. Lehet te nem vagy híres, de te nem is vagy gondolom művész. Egy pl. könyvelő ritkan lesz világhírű 😂
Plàtóinak tűnik , elmèleti kèrdès.
Mèg csak arról sincs szó hogy randiztok.
Ha már most szorongsz hogy nem történt semmi , nem biztos van érteleme
"Ha már most szorongsz hogy nem történt semmi , nem biztos van érteleme"
Mert? Más lánynál majd nem fog szorongani? Mi van, ha mindegyiknél szorong? Miért kéne egy ilyet hagyni, ahelyett hogy szembenézne vele és kezelné?
Szerintem ne gyere össze vele.
Az én tapasztalatom az, hogy ilyen férfi sosem, de legalábbis nagyon ritkán tud felnőni a nőhöz, ne pazarold az időtöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!