Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya, ronda, incel férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, ronda, incel férfiak! Az önkielégítés az egyetlen, igazi öröm az életetekben?

Figyelt kérdés

Vagy miben leltek még igazi örömet?

Mert ugyebár akinek barátnője van, az kap szeretet, intimitást, szerelmet, szexet, stb.

Vagy aki nem ismeri ezeket a dolgokat, annak nem is hiányzik?

2023. febr. 10. 18:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%
ne incselkedj!
2023. febr. 13. 21:53
 22/27 anonim ***** válasza:
59%
Én anno a Hoxa weboldalon 14800 ig istápoltam egy ilyen pasit. Elfogyott a türelmem. Az önsajnalatnak is van határa
2023. febr. 18. 22:15
 23/27 anonim ***** válasza:
És akkor mi van a nőkkel? Elméletileg 50-50 százalék a nemek megoszlása. Ok, vannak, csúnya, ronda, ALACSONY incel férfiak, akik nem kellenek a nőknek. A kérdés az, hogy mi van azokkal a csajokkal, akik így pár nélkül maradnak?
2023. febr. 19. 22:25
 24/27 anonim ***** válasza:

Én nem csak csúnya, ronda, incel vagyok, hanem még impotens is. Szóval az önkielégítésnek is lőttek. :D

"Mert ugyebár akinek barátnője van, az kap szeretet, intimitást, szerelmet, szexet, stb."

Ha ezt komolyan gondolod, nálad nagyobb gond van, mint nálam.

2023. febr. 19. 23:04
 25/27 anonim ***** válasza:
24, azt állítod, hogy egy barátnő nem nyújt ilyeneket?
2023. febr. 20. 09:22
 26/27 anonim ***** válasza:
tudod hány ronda pasinak van nagyon jó nője? mert a karizma, a kisugárzás számít
2023. febr. 20. 18:13
 27/27 anonim ***** válasza:
#7 ha ilyen nagy a pofád kérdező, miért nem mersz odamenni egy csajhoz sem?
2023. febr. 20. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!