Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, ronda, incel férfiak! Az önkielégítés az egyetlen, igazi öröm az életetekben?
Vagy miben leltek még igazi örömet?
Mert ugyebár akinek barátnője van, az kap szeretet, intimitást, szerelmet, szexet, stb.
Vagy aki nem ismeri ezeket a dolgokat, annak nem is hiányzik?
1
Olyan szeretetet és intimitást csak barátnőtől lehet kapni. Ha te a barátodtól és a családtól kapod, akkor elég nagy baj van...
3
Úgy, hogy azt se tudja, miről beszél. Azt hiszi, a barátnővel is olyan lenne a kapcsolata, mint anyukájával, csak az fiatalabb.
4-es, ha gödörben vagy, hagyd abba az ásást😂.
Az intimitás az szexuális jellegű, töltetű dolog. Ha azt megkapod a családon belül, az nem olyan megszokott dolog, hogy finoman fogalmazzak.
Utazok külföldre, azt veszek meg magamnak a saját pénzemből, amit akarok, munkába jól teljesítek, lépek fel a ranglétrán szépen, tesómmal is tudok menni bármerre, szoktam is amikor mindketten ráérünk. Mellette pedig spórolok, és gyűjtöm a saját lakásomra, ami nemsokára meg is lesz. :)
Ezeknek mind örülök. :D
Az más kérdés, hogy nincs mellettem társ, aki szeretne. Nincsen semmi intimitás. Az rosszul esik, de megszoktam már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!