Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya, ronda, incel férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, ronda, incel férfiak! Az önkielégítés az egyetlen, igazi öröm az életetekben?

Figyelt kérdés

Vagy miben leltek még igazi örömet?

Mert ugyebár akinek barátnője van, az kap szeretet, intimitást, szerelmet, szexet, stb.

Vagy aki nem ismeri ezeket a dolgokat, annak nem is hiányzik?

2023. febr. 10. 18:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy ez az egyetlen! Még rengeteg jó dolog van az életben. Leüvölteni egy pénztáros fejét, leszorítani a tötymörgő suzukist az úton, beszólni idős embereknek, és még folytathatnám. Szóval ne aggódj, jók megvagyunk!
2023. febr. 10. 19:43
 12/27 anonim ***** válasza:
49%
hát kérdező én prostikkal oldom meg de igazából egyre kevesebb rá az igényem a szeretet meg jöhet bárhonnan pl egy kutyától vagy baráttól is.
2023. febr. 10. 19:49
 13/27 anonim ***** válasza:
68%
Picit (nagyon) kőbunkó ez a kérdés.
2023. febr. 10. 20:35
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
#13, én jelentettem is de úgy látszik itt már minden oké… Amúgy se értem, mi ez a rengeteg inceleket provokáló kérdés újabban. Nem minden incel nőgyűlölő és van elég baja ezek nélkül is. Ahelyett, hogy arról beszélne bárki, mi váltja ki a jelenséget… Nem, nem vagyok incel mielőtt kezdenétek.
2023. febr. 10. 20:41
 15/27 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, ezt a kérdést most úgy írtad ki, mintha örömöt csak a szexuális kielégülés okozhatna. Akinek nincs nője, annak önkielégítés, de ha nem önkielégítés, akkor csakis nő. Komolyan úgy gondolod, hogy csak ez okozhat örömet, boldogságot?

Mondjuk tekintve, hogy az intimitás fogalmát sem ismered, sejtésem szerint igen, komolyan gondolod. Szomorú.

Megsúgom, ha lenne nőd, akkor sem találnád meg a boldogságot. Egyszerűen csak a lényeget nem látod az egész fuckin életben:D

2023. febr. 10. 21:11
 16/27 A kérdező kommentje:

13-as, 14-es, 15-ös!

Hát pont ez van megkérdezve😂, nyitott kapukat döngettek!

Ki lehet fejteni, el lehet mondani. Nem hőbörögni kell.

És igen, vannak az életben kellemetlen kérdések is. Az élet nem habostorta.

2023. febr. 11. 08:40
 17/27 anonim ***** válasza:
65%
Kérdezd meg magadtól shrek
2023. febr. 11. 08:46
 18/27 A kérdező kommentje:
17-es, de én más véleményére is kíváncsi vagyok. Nem gond, ugye😂?
2023. febr. 11. 08:47
 19/27 anonim ***** válasza:
76%
Nézd meg a válaszokat és dontsd el magad, ha képes vagy rá.
2023. febr. 11. 09:14
 20/27 anonim ***** válasza:
94%
nem, nagyobb élvezet incel kérdéseket kiírni naponta
2023. febr. 11. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!