Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a nők tudtára, hogy nyertem 25 millió forintot egy sorsjegyen?
De keves. A viszonyitason mit nem ertesz? Mar nem csak a lakasok, hanem minden mas is draga. Vagy szerinted azert nem keves, mert a 25 nagyobb szam, mint az 5, 25-ig sokaig kell szamolni, vagy milyen logika van mogotte?
Szerintem amit 2-3 ev alatt el lehet bszni csak arra, hogy veszel belole 1-2 jobb elektronikai cikket, egy autot meg mondjuk felujitod a konyhad, az rohadt keves penz.
22.
Torz gondolkodás, vagy ha olyan kevés a 25 milla akkor csak úgy adj valakinek annyit, vagy fizess be egyszerre egy számlára. Ja, akkor hirtelen már mégiscsak sok.
25.
Akkor hoci ide 25 millát, ha olyan kevés meg bagatell összeg.
27
Bocs, de nem adakozok kamutappenzen elo, gyakorlatikag munkanelkulieknek. :) Huzzal dolgozni, es majd lesz neked is. Nyilvan neked ez egy elkepzelhetetlen osszeg a gondolom max 140 ezres tappenzes fizudhoz kepest, de a tobbseg itt szerintem rendesen dolgozo ember.
szerintem ahhoz képest, hogy sokaknak megtakarítása sincs ebben az inflációs időszakban elég szép összeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!