Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a nők tudtára, hogy nyertem 25 millió forintot egy sorsjegyen?
9.
Jaaaaj, a jó öreg "25 milliós az nem is píz" mentalitás, valahogy kizárólag ezen az oldalon találkozni ezzel.
13.
Ilyen elven a 10 milliárd se sok, mert a 100 milliárdhoz képest nem az.
Mert miert lenne sok penz?😂 Annak biztos sok, aki eleteben nem latott meg egyszerre 400 ezernel tobb penzt a szamlajan.
Egyebkent kb arra eleg, hogy kifizesd belole a tartozasaid, ha van + eldegelj belole egy darabig. Mivel az emberek nagy resze penzugyi analfabeta, foleg azok, akik eldobjak az agyukat 25 milliotol, ugysem fektetnetek be normalisan, ingatlant ha kapsz is belole, felujitasra mar nem fogja futni, az egyeb befektetesi lehetosegekhez nem ertetek, arra keves, hogy 1-2 evnel tovabb kitartson, ahhoz meg buta a tobbseg, hogy tobbet csinaljon belole, a vege igy is-ugy is az lesz, hogy max 3 evig lenne belole, utana vege.
"Ilyen elven a 10 milliárd se sok, mert a 100 milliárdhoz képest nem az."
De az rengeteg, mert abból szuper lakásokat lehet venni. Mondom, nekem ez a "sok-nem sok". Nem tudom, miért egy nagyobb összeget hoztál fel, mikor leírtam, mire gondolok.
19.
De ettől még a 25 millió nem kevés pénz. A lakások túlárazottak, több okból is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!