Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan adjam a nők tudtára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a nők tudtára, hogy nyertem 25 millió forintot egy sorsjegyen?

Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 14:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
54%
Sehogy, mert kamu.
2023. febr. 5. 15:08
 32/38 anonim ***** válasza:
31%

30.

Na ja, de gyakorin pár nap alatt háromszor ennyit keres mindenki, úgyhogy "kevís az!"

2023. febr. 5. 15:18
 33/38 anonim ***** válasza:
78%

Amikor azt mondom, hogy 25 millió kevés, pont azért mondom, mert a többség nem keres 500 nettót. Saját magamnak elég, "sok" lenne 25 millió. Mert van saját lakásom, se gyerekem, se szüleim, nincs hitelem, tartozásom, egészséges vagyok.

Most épp kiadó üzlethelyiséget keresek, és a 25 millióból szépen be lehetne rendezni. Így is ki tudom gazdálkodni, de nekem ez plusz pénz lenne. Ami pénzt hozna.

De tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki az én helyzetemben van, van, aki sokkal kevesebbet keres, sokkal több ember ellátásáért felel. Van, akinek pont ennyi hiányzik a lakáshoz, de az csak egy lakás, arra már nincs pénz, hogy korszerűsítsék.

Nekem az a logikus, hogy a pénzt arra költöm először, amire "szükséges", és a maradék a szórakozás. Akinek a szükségesre kell költenie, magánorvos, oktatás, vagy akár tartozások, kaja, annak ez hamar el fog fogyni.

2023. febr. 5. 15:23
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

Pár menet a rosszlányokon , na és ?

Normális nőt nem fog érdekelni csak goldiggert de ezerszer el lett màr mondva, blablabla , vesztegetjük veled és a magadfajtáddal az időnket

2023. febr. 5. 15:26
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
A nőket felvillanyoza a penz de ha nem reszesulnek belole akkor nem szamit mennyid van..
2023. febr. 5. 15:30
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
35, de ez a norma, nem? Ha azt mondom, a csajod megnyerte az ötöslottót, az nem jelent semmit, ha azt mondom, TE nyerted meg, az már igen.
2023. febr. 5. 15:43
 37/38 anonim ***** válasza:
52%

12# Ne haragudj, de egy nyert pénz, 25 millió. Na most mit lehet vele kezdeni szerinted?

Én speciel biztos hogy ingatlant vennék belöle, mégpedig városban ahol 5 perc alatt ki tudod adni 140 ért. Na most 25 mill elég önerő, de így is kell hozzá felvenni hitelt pár milliót mert 25 ért +ügyvéd illeték egyéb járulékok ennyiből nem jön ki.

Vagy veszel belőle egy kalyibát isten háta mögött, de abból pénzt nem fogsz látni, legfeljebb lakhatsz benne. Ez oké. De hasznot nem termel, ha szerencséd van talán-talán tartja az árát mint ingatlan, az amortizációt figyelembe véve.

Vagy, marad a harmadik verzió, világgá kürtölöd, szétosztogatod, elherdálod értéktelen fszságokra és ez pillanatok alatt el tud ám fogyni.

Na ugye nem is olyan sok az a pénz.

Így értettük a "nem sok pénzt".

Tehát ha a harmadik verziót választja a kérdező, olyan nagyon nem változtatja meg az életét hosszú távon. És ugyanott fog tartani 5 év múlva, mintha soha nem nyert volna semmit.

9.

2023. febr. 5. 19:48
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
37. Orszag felenek nincs is saját lakása , háza..
2023. febr. 6. 13:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!