Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lakosság 64%-a túlsúlyos vagy elhízott akkor miért nem mondható egy férfi átlagosnak ha van egy kis pocakja és miért nincs sikere a nőknél?
Na gyerekek, ez már a harmadik ilyen típusú komment, más-más megfogalmazásban, hogy a kérdezőt hogyan képzeljük el, milyen kép rajzolódik ki róla a fejünkben. Ha már három ember egymástól függetlenül (még ha látatlanul is), de ugyanazt gondolja róla, annak csak van valami alapja.
Felhívom a figyelmeteket erre a kommentre is, egy másik kérdésből:
"A kérdező nekem kicsit ennek a hagyományos magyaros felfogású, piálós-zabálós típusú embernek tűnik, olyannak, amilyen asszociációk általában keringenek külföldiek fejében a magyarokról. Amilyennek egy átlag, vidéki magyar embert el szoktak képzelni fejben. Ilyesminek tűnik nekem a kérdező. Magyarán, nem éppen a mai nők álma."
Hát igen, mivel a mai nők álma a genetika lottó nyertes jóképű férfiak kategória. Többinek ehhez semmi köze.
Lehet az egy utolsó betanított munkás is , bunkó stílussal de ha jóképű akkor nyitjátok a lábatokat.
Míg lehet a másik oldal mint én, aki sikeres , okos, jó belsőrétékekkel rendelkezik viszont nem született jóképűnek.
Okos, kedves, humoros, jó beszélgetőpartner vagyok ha nem itt találkozunk.
Emellett sikeres.
Ezek talán nem jó belső értékek? Ezek mind olyan tulajdonságok amit a nők sorolnak amikor interjúkban hazudnak arról, hogy nekik nem a külső, hanem ezek fontosak. Nos ezekkel mind rendelkezem.
Azért mert azok a férfiak beérik alacsonyabb szintű nőkkel. Nekem magasabb elvárásaim vannak és nem fogok leállni egy olyan nővel akit nem találok megfelelőnek, akkor inkább nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!