Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lakosság 64%-a túlsúlyos vagy elhízott akkor miért nem mondható egy férfi átlagosnak ha van egy kis pocakja és miért nincs sikere a nőknél?
Más egy férfinél egy kis pocak meg egy nőnél.
Egyáltalán nem másabb, hogyan is lenne másabb?
Ugyanakkor szerintem az is teljesen érthető, ha egy férfi nem állna össze elhízott nővel (vagy bármilyen mással).
Egyrészt igaza van az 1-esnek, a nők nagy része azért elvárja, hogy a párja valamivel kitűnjön a tömegből (vagyis a nagy átlagból, és nem csak külső tekintetében), és minél inkább szebb nőről van szó (értsd: minél nagyobb az érdeklődés az adott nő iránt), annál inkább ez lesz a jellemző. Utóbbiak már azért külsőre is hasonlót keresnek férfiben.
Másrészt de, nevezhetjük átlagnak azokat, akiket mondtál, de legyünk őszinték, a női átlag, különösen a húszas és harmincas korosztály nőben magasabb szinten van, mint a férfi átlag. Legalábbis elég sok nőtől hallottam már (főleg társkeresők kapcsán), hogy a férfi kínálat erősen hagy kívánnivalót maga után. Meg azt is hallottam már jó párszor nőktől, hogy a nők között sokkal több a szép, mint a férfiak között. Kövezzetek meg, de én még férfiként is így látom, hogy valahol nem csodálkozom, hogy a nők ennyire válogatnak társkeresőkön, hogy a 70-80%-ot kiszórják.
Jaj ez megint a Shrek 🤦♀️
Aki nem hajlandó elfogadni, hogy 170 centisen és 100 kilósan nem csak egy kis felesleg van rajta. Miért nem vagy hajlandó végre elfogadni, hogy a te véleményed és a Gyakoris kommentelők véleménye eltér egymástól? Minimum 1000-szer derült már ez itt ki, hogy szerinted 15-20 kg plusz van rajtad, a kommentelők 99%-a szerint pedig 30 kiló felesleg. 1000-szer elmondják ezt neked, de te 1001-edjére is megkérdezed ugyanazt, hátha mást mondanak.
1-2 hét alatt ez már vagy a negyedik kérdésed, ami ezt boncolgatja. Nem számolva a korábbi 10-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!