Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lakosság 64%-a túlsúlyos vagy elhízott akkor miért nem mondható egy férfi átlagosnak ha van egy kis pocakja és miért nincs sikere a nőknél?
Ha akarnék akkor 75 kg lennék 1-2 éven belül
A nők alapvetően gonoszok azzal aki külsőre nem felel meg nekik, idiótának meg nem nevezném magam, éppen az ellenkezője vagyok.
51.
Ne, te szimplán csak hülye vagy. Ezért nem szép dolog élvezetből fikázni, mert nem elegáns egy beteg embert bántani. Mondjuk ideális körülmények között a kérdés alatti kommentszekciót - beleértve a te bohóckodásaidat is - nem hagyják ennyire elburjánzani.
Érdekes lenne ha hülye lennék és mégis csak saját kútfőből értem volna oda ahol vagyok, semmi hátszél meg hasonlók nélkül.
De biztos az a nő az okos és én a hülye aki 5 szinttel alattam dolgozik, a fizetésről meg már inkább ne is beszéljünk.
#41 szépen felöltözöm amikor elvisz a brutáljópasi férjem vacsorázni 🤷
Egész életemben szépen felöltöztem amikor elvittek nekem tetsző jóképű pasik étterembe. Úgy írod mintha csak dagadt, ocsmány, törpe ogrék vihetnének nőket vacsorázni.
54.
Pedig ugyebár pont fordítva van.
55
Oké Edri, de ez úgy reklámozza magát hogy micsoda nagy élmény egy nőnek ha nagy kegyesen elviszi. Csupán erre reflektáltam, hogy a jópasik is elvisznek minket, ezért kinek kéne ez a kívül-belül ocsmány himsoviniszta hulladék.
37: de az embereknek nem szép ígéretek kellenek, hanem bizonyíték. Mert vaidegennek nem szabad elhinni, hogy megváltozik miattunk, mi a biztosíték arra, hogy tényleg leszoksz a piára és / vagy lefogysz... semmi. Akkor már nem egyszerűbb leszokni ezekről és úgy ismerkedni, ha úgyis olyan könnyen le tudnál állni ezekkel és olyan könnyen lefogynál? Az egészségednek is jót tennél vele.
Azzal, hogy valaki szeretne a másikkal dugni, nincs gond, azzal van gond, ha neki az az egyetlen ötlete a minőségi együtt töltött időre. Azért nem is csak a nők, hanem az EMBEREK többsége ennél többre vágyik egy párkapcsolatban. És ezen kívül még azt hoztad fel programlehetőségnek, hogy "oké, akkor elviszem zabálni", és ennyi. Sehol egy értelmesebb hobbi, egy kirándulás, egy geocaching, egy társasjátékozás megemlítve... mozit, színházat, kiállítást, koncertet, tanfolyamokat csak azért nem említem, mert akkor jönnének azok, hogy "fú, aranyásó g...ik", pedig abból a valag sok pénzből arra is juthatna, nemcsak sörre meg rendelt kajára.
Későbbi kommentre reagálva: ha te ennyire üzleti tranzakciónak látod a párkapcsolatot, hogy te adod a pénzt, a nő meg a jó testét, akkor ne normál társkereső oldalon ismerkedj, ahol a többi ember SZERELMET keres meg érzelmeken alapuló párkapcsolatot, ahol nem egy darab húsnak kezelik, hanem menj fel a puncs.hu-ra... az ott teljesen korrekt üzlet, te leírod, mit tudsz nyújtani anyagilag, csaj meg eldönteni, hogy neki az megfelelő / megéri-e, meg te is eldöntöd, hogy auért a csajért neked megéri-e. Nyilván a top szintet akkor tudod megkaparintani, ha milliót rá tudsz költeni a csajra minimum, de viszonylag igényes, vékony nőket pl. rosszabb sorból ennél kevesebb ráfodítással is lehet szerezni.
Kérdező, ha neked valóban ilyen magasan lennének az igényeid, ami az elkészített ételeket illeti, akkor nem lennél 100 kiló.
Ha meg egy-két év alatt le tudnád adni, ha akarnád, akkor nem itt sírnál, hogy csak prostik állnak veled szóba, hanem leadnád és máris lenne nőd. Persze csak addig, amíg ki nem nyitod a szádat, mert akkor egyből kiderül az ocsmány karaktered.
"Régebben voltam pszihológusnál más ügyben aki férfi volt és megsúgom, hogy ő is egyetértett abban, hogy alapvetően a férfiak jobbak mint a nők. Persze miután ezt kimondta akkor észrevette, hogy nem szabadna őszintének lennie és mismásolt egy sort, de ez az igazság, csak az emberek többsége magába tartja, ahogy én is a valóéletben általános beszélgetések alatt."
Szuper amikor két hímsoviniszta kandúr megtárgyalja a" nagy igazságot" az összes nőről. 🤦♀️Nos apukám a helyzet az, hogy neked egyáltalán nem való semmilyen nő. És nem is értem minek kellene, ha ennyire képtelen vagy túllépni a középkori gondolkodàsodon, miszerint egy másik emberi lény csak azért született a földre, hogy a te kis buta szex játékszered legyen. Inkább maradj Marok Marcsànál. A pszichológusod meg adja vissza a diplomáját. Semmit sem ért a szakmájához.
Milyen összefüggést látsz aközött, hogy finom ételeket szeretek enni nem a szokásos otthon asszony lefőz 3 napra adagot proli kajákat és aközött, hogy mennyi a súlyom?
Pont akkor lennék kevesebb ha ilyenekre kellene ráfanyalodnom amit az átlag nő főz otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!