Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lakosság 64%-a túlsúlyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lakosság 64%-a túlsúlyos vagy elhízott akkor miért nem mondható egy férfi átlagosnak ha van egy kis pocakja és miért nincs sikere a nőknél?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 23. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez tényleg a Shrek. A söröcskék, ízletes ételek nem jöttek még szóba? Csodálkozom.
2023. jan. 23. 23:36
 32/107 anonim ***** válasza:
Shrek valóban. Aki 170/105 re azt hiszi csak kis pocak. Pedig az barátok közt is 35-40 kg plusz súly rajta. 🤣🫣
2023. jan. 24. 06:49
 33/107 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyni kell a francba őfelségét, és minden itt kiírt jajgatását. Semmivel sem lehet meggyőzni, hogy egyszerűen kövér. Testképzavaros. Teljesen mást lát a tükörben, mint amilyen valójában. Emiatt önmagával szemben teljes mértékben elnéző, míg egy nővel szemben egyáltalán nem. Egy nő neki amúgyis csak játékszer kategória, alantas emberi lény. Ő viszont felettük áll minden téren. Ez a középkori gondolkodás valószínűleg szocializáció és a mentálisan beteg, frusztrált személyiségének az eredménye. Szerintem gyógyíthatatlan a csàvó, szakemberek sem hinném, hogy képesek lennének nála javulást elérni, akár 20 éves kezelés után sem. Nincsen semmi belátóképessége, emiatt terápiás kezelésre totál alkalmatlan.

Hagy üldözze a vágyott női kategóriát, az okosabb nők úgyis gyorsan felismerik, hogy az agya is totálisan defektes. A nem elég okosak meg megérdemlik, ha szóba állnak vele 2 percig is.

Reménytelen az ürge, az itteni ámokfutása alapján egy normális pszichiáter is erre a véleményre jutna.

2023. jan. 24. 07:16
 34/107 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos, ami nem vonz, de nem is taszít. Ha a férfiak 60%-a fogatlan lenne, akkor se mondaná senki egy fogatlan palira, hogy átlagos, hanem ronda.
2023. jan. 24. 10:42
 35/107 anonim ***** válasza:
100%

1. Azért, amikor átlagos súlyról készülnek statisztikák, és kimondják, hogy a magyar nép x %-a túlsúlyos, nem differenciálnak a korosztályok között - az idősebbek között pedig motorikai problémák miatt több arányiban a túlsúlyos, te meg, kispocak, gondolom, hozzád hasonló korú vagy fiatalabb nőt hajkurászol

2. Ehhez meg hozzájön még az is, hogy neked azért nincs sikered, mert neked meg a túlsúlyossági statisztikába ugyanúgy beleszámító hasonlóan túlsúlyos nő nem kell. Akinek jó a túlsúlyos nő is, az a ducibb férfiak között is nagyobb eséllyel sikeres. Nézz csak körbe az utcán, a buszon, metrón, rengeteg pocakos férfi van párkapcsolatban (és ne csak a csini vékony nőkre álljon rá a szemed, amikor párokat nézel)

3. Ehhez meg még pluszban hozzájön, hogy te a személyiségeddel sem tudsz kompenzálni. Alkoholista vagy (és ez tény, akármennyire is megpróbálod kitalálni a saját feltételeidet, a tudomány nem ért vele egyet...), hímsoviniszta, bunkó, zaklató állat, óvodás módon hisztériázol, unalmas vagy (azon vered magad, hogy mennyit zabálsz azon a k...a sok pénzen, amit megkeresel, csevapzabálás után 8-9 körül már alszol is, gondolom, semmi értelmes hobbi, kulturálódás zéró, semmi értelmes program... max. főzni lehetne rád meg netflixet bámulni mint "kikapcsolódás" ja meg olyan pózokban és akkor dugni, amikor kedved szottyanna rá... ez milyen nőnek kilátás / opció egyáltalán?

2023. jan. 24. 11:11
 36/107 A kérdező kommentje:

Sose voltam 105 kg. Ez a 100 kg a rekord súlyom, illetve általában inkább 98-99 körül vagyok amikor lemérem magam néha.

2023. jan. 24. 16:57
 37/107 A kérdező kommentje:

Elmondtam már, hogy ha lenne csinos barátnőm akkor kevesebbet söröznék ha lenne valami közös program.

Főzni nem kellene rám sűrűn mivel rendelek ételt vagy elmegyünk közösen vacsorázni pl. , amúgy is kevés nő van aki jól tud főzni, nekem pedig magas az ingerküszöböm így az, hogy lefőz valami nagy lábas csirkepörköltet meg hasonlókat, az nem üti meg a mércét nálam.

Mi a probléma azzal ha egy férfi dugni akar a nőjével?

2023. jan. 24. 17:01
 38/107 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül nagyon erős vázizomzat jellemez? Mert akkor lehet még kicsit szedhetnél is magadra, sovány vagy valójában.
2023. jan. 24. 17:02
 39/107 A kérdező kommentje:

Miért lennék testképzavaros? Belátom, hogy van egy kis pocakom , azt is belátom, hogy nem vagyok jóképű Brad Pitt génekkel született férfi.

Hol itt a tagadás? Akkor lenne igaz, ha azt írogatnám, hogy milyen jól nézek ki mégse kellek a nőknek amikor nem nézek ki úgy ahogy a mai nők elvárják a sok social media agymosása miatt.

Régebben voltam pszihológusnál más ügyben aki férfi volt és megsúgom, hogy ő is egyetértett abban, hogy alapvetően a férfiak jobbak mint a nők. Persze miután ezt kimondta akkor észrevette, hogy nem szabadna őszintének lennie és mismásolt egy sort, de ez az igazság, csak az emberek többsége magába tartja, ahogy én is a valóéletben általános beszélgetések alatt.

2023. jan. 24. 17:04
 40/107 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy előnytelen külsejű férfiként ragaszkodsz egy előnyös külsejű nőhöz, aztán még te teszel úgy, mintha szívességet tennél bárkinek, amiért nem kell rád főzni és hasonlók. XD
2023. jan. 24. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!