Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lakosság 64%-a túlsúlyos vagy elhízott akkor miért nem mondható egy férfi átlagosnak ha van egy kis pocakja és miért nincs sikere a nőknél?
2023. jan. 23. 17:10
41/107 A kérdező kommentje:
Miért is ne tennék ezzel szívességet? Melyik az egyszerűbb a nőnek, szépen felöltözni és eljönni étterembe ahol az ÉN pénzemen jól lakik és nincs semmi dolga ezzel vagy a konyhába főzöcskézni órákon át az urának?
Én ilyen perkeket biztosítok egy csinos nőnek, ő meg a testét. Így egyensúlyba kerülnek a dolgok.
2023. jan. 24. 17:13
42/107 anonim válasza:
170 magas+99 kiló, erre azt mondod, hogy kis pocak😂. K.ra el vagy hízva, az az igazság. Ez nálam nem az átlagos, hanem az igénytelen kategória. Erre a hájas testre akarsz te átlag feletti nőt? Ez komoly?
43/107 anonim válasza:
Szerencsére valójában senki nem biztosít neked semmit. Viríthatod a lóvét a prostiknak ha akarsz valamit! ;)
44/107 A kérdező kommentje:
Lehet egy másik 170 centis férfinál ez sok, de nekem az erős vázizomzatom miatt ez olyan mint másnál 85 kg.
2023. jan. 24. 17:20
45/107 anonim válasza:
Mondjuk én szívesen főzőcskézek a páromnak, de szívesen megyünk étterembe is. Ehhez pedig nem kell elviselnem egy dagadt disznót,aki annyiban járul hozzá a párkapcsolathoz hogy fizet.
46/107 A kérdező kommentje:
Az oké, csak mondjuk ha nem olyan minőséget főzöl ami nekem megfelel akkor ez csak teher lenne számomra és számodra is.
A legtöbb nő amit otthon főzöcskézik az nálam nem üti meg a szintet. Nyilván vannak kivételek, de nekem ne paprikáskrumplit meg ilyeneket tegyen az asztalra mert nem eszek ilyen jellegű egyszerű ételeket.
2023. jan. 24. 17:26
47/107 anonim válasza:
Nevetséges vagy:D jó nagy elvárásaid vannak, de te egy normális testalkatot nem tudsz nyújtani a másiknak.
48/107 anonim válasza:
Ugye tudod te kis dagi ahogy öregszel annál könyebben hízol. Most 30 évesen vagy 100 kg , 33-35 évesen már javában 130 körül leszel.
49/107 anonim válasza:
Kíváncsi volnék arra a lelkivilágra ami a válaszolókat arra sarkallja, hogy újra és újra belerúgjanak egy idiótába (aki a kérdező). Mi lehet emögött vajon? Ijesztő belegondolni.
50/107 anonim válasza:
49. Valahol igazad van. Földön fekvő embert rugdosunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!