Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lakosság 64%-a túlsúlyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lakosság 64%-a túlsúlyos vagy elhízott akkor miért nem mondható egy férfi átlagosnak ha van egy kis pocakja és miért nincs sikere a nőknél?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 23. 17:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/107 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert a párkereséshez! Azért ne lepődj meg, amikor magányos kis nyugdíjasként senki sem fog feléd nézni, pláne nem a nem-létező párod. :)
2023. jan. 27. 11:04
 92/107 A kérdező kommentje:

Ez egy nőről is elmondható, hogy elhagyja magát, bár én ilyet nem engednék vagy ha igen akkor elköszönnénk egymástól.

Az biztos, hogy elérném amit akarok, kvázi mondjuk csökkenteném a súlyom 75-80 kg-ra amivel izmos, sportos testalkatom lenne ilyen vázizomzattal, utána, hogy megtartanám e az a nőn múlna, hogy mit nyújt nekem cserébe.

A sörözés pedig nyilván visszább lenne fogva , mivel ha egy igazán kivánatos, csinos, szép nő van mellettem akire vágyok szexuálisan akkor nem iszok annyi alkoholt mivel az nem társul jól az ágyban végzett tevékenységekkel, márpedig egy szép nőt használni kell ha már van.

Ez nem így mükődik, egy nő általában csak a szépségét tudja nyújtani egy férfinek, ő ezzel bizonyít, egy férfi mint én mással.

2023. jan. 27. 11:06
 93/107 anonim ***** válasza:

"használni kell"

Jaj, csal gyermeked, főleg lányod, ne szülessen soha.

2023. jan. 27. 11:08
 94/107 A kérdező kommentje:

Nem akarok gyereket, főleg nem egy lányt.

Csak teher, viszi a pénzt, első években nem lehet tőle pihenni, bosszantó, sorolhatnám..

A másik meg, hogy egy szép nő teste fiatal korában nem arra való, hogy megnyúljon a bőre, stb. egy gyerek miatt.

Mintha lenne egy gyönyörű szép autója az embernek amit direkt összekarcolgatna..

2023. jan. 27. 11:10
 95/107 anonim ***** válasza:
100%

94

Van nő akinek a teste miattad is megnyúlt. Sajnos, kár volt.

2023. jan. 27. 11:14
 96/107 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó apropóján, igen ez nekem is sokszor eszembe jutott olvasva a mocskot amit a nőkről ír össze. Van a kérdés feltevőnek édesanyja? Milyen a viszonyuk? Milyen a mama külsőre? Átlagon felüli nő amilyenre neki csorog a nyála a kissé vagy nagyon átlagon aluli apukájához? Vagy ő is egy átlagos vagy átlagon aluli nő akire a kérdező rá sem nézne? Erről beszélhetnél kicsit Shrek!
2023. jan. 27. 11:27
 97/107 A kérdező kommentje:

Édesanyám nem a mostani nőkhöz sorolható. Jó a viszonyom vele.

Már beszéltem erről.

2023. jan. 27. 11:31
 98/107 anonim ***** válasza:
100%

"Édesanyám nem a mostani nőkhöz sorolható."

Ez így egy átlátszó kibúvó a téma alól, semmi több.

2023. jan. 27. 11:34
 99/107 A kérdező kommentje:

Miért is? Édesanyám egy közel 60 feletti asszony. Mi köze van a mai nőkhöz? Ő még nem a social media agymosásában nevelkedett.

Illetve nyilván édesanyámra nem olyan nőként tekintek mint más nőkre, főleg a fiatalabbakra.

Mi ebben a meglepő?

2023. jan. 27. 11:39
 100/107 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg édesanyádnak ezt a kérdést, illetve a hozzászólásaidat. Érdekelne a reakciója.

Kétlem, hogy értékelni, hogy mennyire felszínesen, lenézően és utálkozva állsz hozzá a nőkhöz.

2023. jan. 27. 11:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!