Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lakosság 64%-a túlsúlyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lakosság 64%-a túlsúlyos vagy elhízott akkor miért nem mondható egy férfi átlagosnak ha van egy kis pocakja és miért nincs sikere a nőknél?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 23. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
100%
Ha a magyar lakosság 64%-a túlsúlyos és ezért téged el kéne fogadni akkor neked is el kellene fogadnod egy túlsúlyos nőt!! Ja ez már magas a te IQ-dal mi?
2023. jan. 23. 19:36
 22/107 anonim ***** válasza:
21%

20.

Elégedj meg annyival, hogy "mert ő azt mondta". Az ultimate érv, ez ellen nincs védelem.

2023. jan. 23. 19:37
 23/107 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, hogy még van, aki nem ismeri 😁

A lényeg, hogy ugyanazokat kérdezi már legalább 1 éve, kérdésenként 100-200 közötti válaszmennyiségeket generálva. Nagyon sokan már zsigerből felismerik. Amit nem nehéz, mert mindig szóba jön vagy a 170 centi, vagy a 100 kiló, vagy a pocakosság, illetve a hímsovinizmusból is le lehet venni.

És egyre csak hajtogatja és hajtogatja ugyanazt már legalább 1 éve, ha nem régebb óta.

Hiába írjátok neki, hogy nőknek is fontos a külső, erre mindig azzal kontrázik rá (mint itt is), hogy máshogy működik egy nő és egy férfi, a nőknek valójában sokkal kevésbé fontos a külső, csak a social média és a Tinder elhülyítette őket. De közben meg magának mond ellent azzal, hogy egyszer azt írja, máshogy működik a férfi és a nő, mert a nőknek kevésbé fontos a külső, máskor meg oldalakon át hajtogatja, hogy a nők képmutatók, mert nem ismerik be, hogy nagyon fontos nekik is a külső...

Erősen hímsoviniszta amúgy a srác. Litániákat tudnának írni róla sokan.

Mutassak tőle néhány kedves kommentet?

"Nem egyenlők a felek, a férfi felsőbbrendűbb."

"Ne hasonlítsunk össze egy férfit és egy nőt, máshogy működnek. Csak sajnos elhülyítette a nőket a social media, facebook, instagram, tiktok, tinder és társai"

"Én átlagos kinézetű férfiként nem átlagos nőt keresek, mivel komolyabb kvalitásaim vannak mint a kinézet, míg egy nő csak a kinézetét és a testét tudja nyújtani."

"Ami még tény, hogy nekem SZÉP, CSINOS, JÓ TESTŰ nők kellenek, tehát ha csak veled lehetett volna lenni akkor valóban szűz maradtam volna, de szerencsére voltak más opciók."

"Átlagos férfiként ha az ember csinos nőket akar megkapni akkor sajnos pénzhez kell folyamodnia."

"A nők a vágyak kielégítésére kellenek, az már nyilván egy bónusz ha mellette mondjuk olyan személyisége van a nőnek amivel jól kijön a férfi és így jó kapcsolatuk van."

"El kell keserítselek, minden férfi csak egy lyukat lát egy nőben amikor előszőr rá néz, maximum utána mikor megkapta azt a lukat és jól el vannak akkor már többről van szó."

"Mivel a nőket agymosta a social media, tiktok, instagram , tinder és társai. Régen ez működött amikor még igazi nők éltek. Illetve most is működik olyan helyeken, ahol nem emelték fel mesterséges a nőket hanem tudják a helyüket."

"A férfiak mindig is a szép nőkhöz vonzódtak, jó test, stb. ehhez nem kellet a social media. A nőket rontotta el, na meg a mesterséges felemelésük is, már túl nagyot hisznek magukról."

"Nincs 30 kg felesleg, maximum 15-20. Amit ha kellene 3-4 hónap alatt ledobnék."

"Meséld már el te mit dolgozol és milyen pozicióban? Esetleg egy nagy multinál több ezer fővel ahol te vagy a 888.-ik szalagmunkás és akkor már nagynak gondolod magad? Te sose voltál és sose leszel olyan magas szinten ahol én vagyok."

"Egy férfi a kutya szintjén van egy nő meg a hörcsögén, tisztelet a kivételnek."

Úgyhogy inkább ne etessétek, mert úgyis a maga igazát hajtja, és hétről hétre megkérdezi ugyanazt.

Itt van a legutóbbi két kérdése, az elsőben benne is van a 170/100:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. jan. 23. 19:41
 24/107 anonim ***** válasza:
100%

1. Ebben a statisztikában benne van a 70 éves Józsi bácsi is, ha jól emlékszem te 30 körül vagy, ott azért nem ilyen szintű még az elhízás.

2. Nagyon nem mindegy, hogy kinek mennyi feleslege van, nem lehet egy kalap alá venni őket. Ha kicsit beleolvasol az általad linkent cikkbe, azt is írják, hogy az átlagos férfi testtömeg 89,7 kg és ezt úgy, hogy az átlag férfi magasság nem 170 cm. Szóval te jóval túlléped az átlagot ilyen tekintetben, még ha a korosztályt nem is nézzük is kövérebb vagy az átlagnál.

3. Te is átlag feletti, csinos nőt akarnál, ahhoz meg nem elég az átlagot hozni.

4. Neked még mindig nem kis pocakod van, hanem hatalmas sörhasad, ne szépítsd már. 170 cm-hez a 100 kg nagyon nagyon sok. Ha leadnál 20 kg-t, akkor az már talán beleférne a kis pocak kategóriába, így nagyon nem.

2023. jan. 23. 20:06
 25/107 anonim ***** válasza:
100%
Az erős vázizomzat(a fsz se tudja ez milyen) az most még nem is szerepelt. 🤭
2023. jan. 23. 20:25
 26/107 anonim ***** válasza:
100%

Így van, az erős vázizomzat is egy sarokköve a kérdéseinek, ezt valóban kihagytam a sorból 😄

2023. jan. 23. 20:40
 27/107 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 23-as, kösz az ismertetést, akkor már én is találkoztam vele. Ez egy ostoba f.sz.
2023. jan. 23. 21:08
 28/107 anonim ***** válasza:
100%
Erős vázizomzat .... WTF?? :D
2023. jan. 23. 21:10
 29/107 anonim ***** válasza:
100%

Attól mert itt ez az átlag, attól nem szépül meg ez a tulajdonság.

Amúgy mi nők is lehetünk ezentúl pocakosak? Bejövünk majd úgyis, ugye?

2023. jan. 23. 21:31
 30/107 A kérdező kommentje:

Ez igen, nem semmi gyűjtés , igazi rajongó. Habár ez is jól mutatja, hogy direkt a negatív kommentjeimből szemezgettél amiket csak válaszként írtam az engem érő támadásokra.

A pozitív válaszaimat már nem teszed be.

2023. jan. 23. 21:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!