Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves korig ha nem találod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves korig ha nem találod meg a társad, akkor tényleg katasztrófa ami utána jön?

Figyelt kérdés

Párkapcsolati témában írta egy hozzászóló hogy ha 35 éves korunkig nem találjuk meg a párunkat, akkor ami utána jön az már kínszenvedés lesz, nagy-nagyon nehéz idők következnek, mert jó nő és jó pasi az maximum 35 éves korig van, esetleg 40-ig ha jó a genetikád és/vagy sportolsz és nagyon odafigyelsz az egészségedre, külsődre.

Ez igaz?

2023. jan. 16. 20:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
98%

Nekem nem az a gondom, hogy van-e jó nő, hanem hogy ha meg akartam volna érni a gyerekem ballagását, akkor kb idáig (nemsokára 36 leszek) lett volna érdemes megismerkedni leendő feleségemmel és gyerekeink anyjával.

Kivéve persze ha gyorsan összeköltözés, gyorsan házasság, gyorsan gyerek a cél. De, ha ebben a pillanatban megismerem ezt a nőt, akkor is a legjobb(!) esetben 38-39 leszek, mire megszületik a gyerek. Tinikorában, amikor a legnagyobb szüksége lenne megértésre, én egy majdnem 60 éves öregember leszek. Mire egyetemen végez, nyugdíjas vagyok. Az unokámmal valószínűleg már nem fogok találkozni.

30-35 éves korára már van mindkettőnknek egzisztenciája, kialakult élete, annak az egyesítése is egy kínlódás.

Fiatalabbakkal ez hatványozottan igaz, vagy éppen ők már öregnek gondolnak magukhoz (23-28 évesek), szóval

Szóval igyekszem innentől egyedüllétre berendezkedni, és tudatosan elutasítani bármilyen jelentkezőt.

Nyilvánvalóan alkalmatlan vagyok párkapcsolatra, mert bár voltak barátnőim és volt olyan is, akivel együtt is éltünk, végül mindenki otthagyott.

Többet nem lesz otthagyás, ami tekintve, hogy milyen szarul voltam mindig utána, elég nagy könnyebbség :)

2023. jan. 16. 23:53
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Az bizta hogy nehezebb. Na meg a jó öreg genetika!

Az se úgy van, ahogy a reklámokban mutatják.

2023. jan. 17. 00:02
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
11 de miért hagytak ott? Végül rájöttél, hol kéne változtatni?
2023. jan. 17. 00:02
 14/23 anonim ***** válasza:
46%

Én ezt egy kicsit előrébb tenném. Persze igazából soha nincs olyan, hogy lefőtt a kávé, mert nyugdíjasok, özvegyek 60-70 vagy akár 80 évesen is találhatnak párt maguknak, de attól függ mi a célod.

ha családot szeretnél alapítani, akkor azt mondom 28 éves korodig meg kellene ismerkedned férfiként egy olyan nővel aki kitart melletted és tőled szeretne gyereket.

De a nőnek nem árt ha fiatalabb, max. 25-26 éves, ha akartok több gyereket is, pontosan azért mert ha netalántán még unokáidat is szeretnéd látni, akkor nincs túl sok idő mindenre.

Mert gondoljunk bele, megismerkedsz a lánnyal, elkezdtek randizni, elkezdtek járni, összeköltözés, házasság, terhesség - ez mindi mind elég sok idő azért. Mire megszülethet a gyerek 3-4-5 év is eltelhet akár, de lehet, hogy több. Ha minden jól megy persze, mert lehet nem is menne olyan könnyen a teherbe esés.

35 év tényleg a legutolsó életkor, ahol még erre reális esély van.

Persze ha valaki nem akar családot, nem akar gyereket, akkor teljesen mindegy, bármilyen korban lesz lehetősége ismerkedni... ha akar.

A jó genetikáról meg annyit, hogy én már 28 évesen úgy nézek ki, mintha 45 lennék, szóval ez rohadt nagy szívás. Elképzelni nem tudom, hogy 50 évesen milyen undorító vénemberként fogok kinézni... persze az is lehet, hogy a mostani kölsőm megmarad elég sokáig, aztán pont, hogy 40-50 évesen leszek egész jó a koromhoz képest (bár erre igen kicsi az esély).

2023. jan. 17. 06:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak jó pasik és jó nők is 30-50 között is....de nyilván kevesebb.

És sokkal nehezebb összekötni egymás életét ahogy írták páran korábban.

Ha messzebb laktok előbb utóbb valakinek költöznie kellene...lehet h munkahelyet is váltani kell, és hát 40-hez közel vagy felett az is necces, hacsak nincs valahol ismerős...

Valakinek több mindent fel kell adni és áldozni is....ami nem könnyű...

Bevallom most 38 vagyok , abba is benne lennék ha csak egy laza kapcsolaotm lenne néha itt néha ott alszunk elmegyünk szórakozni, együtt nyaralni csak munkanapokon nem mindig alszunk együtt...mindenki marad munkájánál lakásánál..

csak ki megy bele ilyenbe...

2023. jan. 17. 06:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha munkanapokon mindig együtt alszotok, az már összeköltözés :D

Most leírtad milyen egy átlag kapcsolat, csakte ráaggattad a laza jelzőt, hogy komfortosabban érezd magad.

2023. jan. 17. 07:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ha kb. 25 eves korodik nem kellettel meg egyetlen nonek sem, akkor valoszinuleg genetikailag ronda vagy. Kesobb meg inkabb nem fogsz kellenni senkinek se. Ez a rondak sorsa. Sajnos en is igy jartam.
2023. jan. 17. 08:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Igaza van, 30 évesekkel ha ismerkedsz, nagyrésze anyukák lesznek. Más Gyerekét gondolom te sem akarod felnevelni. Szabadidejuk sem mindig lesz, mert gyerekre is gondolniuk kell.

Ha eddig nem kellettek senkinek, akkor veled vn baj vagy ronda vagy.

Tarskereso oldal is letezik, ott hozza hasonlokkal tud ismerkedni

2023. jan. 17. 08:15
 19/23 anonim ***** válasza:
17-es: utólag is válhatsz ocsmánnyá, nekem kb. 23-24 évesen kezdődött az "apokalipszis". Még nem voltam 25 amikor a csajom is szakított velem, persze "nyilván" nem emiatt (de), úgyhogy mondanom sem kell azóta nem volt senkim.
2023. jan. 17. 08:17
 20/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem a külső a gond ennyi idősen (nekem pl kifejezetten tetszenek a 40 körül ápolt pasik - tehát nem a sörhasú, foghiányos stb kategória), inkább az, hogy ennyi idősen sokaknak van valamilyen csomagja. Vagy egy előző házasság, vagy gyerekek az extől, és hát az is gyakori, hogy jó okkal nem talált senkit sokáig, ha értitek, hogy értem... Szóval millió olyan dolog, ami megnehezíti a kapcsolat kialakítását, azokon kívül, amik alapból is fennállhatnak. Ja, és az alkalmazkodóképesség is jelentősen csökken az idő múlásával, sokkal kevésbé toleráljuk egymás idegesítő dolgait.

Ettől lesz nehezebb, nem attól, hogy már van pár ráncod, nem vagy olyan feszes, vagy férfiként kevesebb a hajad.

2023. jan. 17. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!