Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy katasztrófa az életem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy katasztrófa az életem, úgy érzem sosem leszek képes elköteleződni ,hogy tudnék változtatni? 29/F

Figyelt kérdés

Látszólag mindenem megvan, felsőközéposztálybeli család, egyetemi végzettség, versenyszférás munkahely, utazások,sportok stb.

Mégis teljes reménytelenség depresszív mocsarában vagyok. Semmi nem hoz lázba, nincs ami érdekelne , mintha a motivációért felelős részt az agyamban kikapcsolták volna. Kezdek kiábrándulni a rövidtávú kapcsolatokból, azt érzem jó lenne végre valaki mellett elköteleződni,viszont ha arra kerülne a sor, valahogy nem megy, elmenekülök a helyzet elől. Csomóan irigyelnek és azt hiszik, nekem milyen jó dolgom van, a valóságban azonban nagyon boldogtalan vagyok, magányos, teljes apátiába estem, mintha minden mindegy lenne, semmi értelmét nem látom semminek, néha már ahhoz sincs energiám,h felkeljek az ágyból. A munkát is már 2 éve home office-ból csinálom így ott is eléggé elszeparálódtam. Terápiára mindenképp tervezek menni,voltam már párnál,de nehéz jó terapeutát találni.

2021. szept. 26. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek szerint egy terapeuta mellett sem tudsz elköteleződni... Pedig tényleg erre lenne szükséged.
2021. szept. 26. 17:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Jaja, nem megy az elköteleződés semmihez sem, a munkahelyeimen is legkésőbb 1-2 év után felmondok akár kisebb apróságok miatt is, most meg nagyon csúnyán lebetegedtem, de már kezdek kilábalni belőle. Mindenesetre ráébresztett, h valószínűleg azért kerültem fizikailag ennyire szar állapotba,mert lelkileg is kb. ugyanígy vagyok.
2021. szept. 26. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. Keress egy "elég jó" terapeutát, hagyatkozz az érzéseire és onnantól bízd rá, hogy segítsen megoldani a problémát. Én is ezt tettem és segített!
2021. szept. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!