Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy katasztrófa az életem, úgy érzem sosem leszek képes elköteleződni ,hogy tudnék változtatni? 29/F
Látszólag mindenem megvan, felsőközéposztálybeli család, egyetemi végzettség, versenyszférás munkahely, utazások,sportok stb.
Mégis teljes reménytelenség depresszív mocsarában vagyok. Semmi nem hoz lázba, nincs ami érdekelne , mintha a motivációért felelős részt az agyamban kikapcsolták volna. Kezdek kiábrándulni a rövidtávú kapcsolatokból, azt érzem jó lenne végre valaki mellett elköteleződni,viszont ha arra kerülne a sor, valahogy nem megy, elmenekülök a helyzet elől. Csomóan irigyelnek és azt hiszik, nekem milyen jó dolgom van, a valóságban azonban nagyon boldogtalan vagyok, magányos, teljes apátiába estem, mintha minden mindegy lenne, semmi értelmét nem látom semminek, néha már ahhoz sincs energiám,h felkeljek az ágyból. A munkát is már 2 éve home office-ból csinálom így ott is eléggé elszeparálódtam. Terápiára mindenképp tervezek menni,voltam már párnál,de nehéz jó terapeutát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!