Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen katasztrofális a szerelmi életem?
Átlagos, huszonéves lány vagyok. Komolynak mondható kapcsolatom még nem volt, a leghosszabb is 6 hónapos volt. Sajnos mindig az összesnek az a vége, hogy összetörik a szívemet (a legtöbbször valamivel kapcsolatban megkritizálják a külsőmet, pedig aztán nem a top pasikkal randizok...).
Mit tehetnék, hogy változzon a helyzet?
Konkrétan mit kritizálnak? Elsőre látszik rajtad, vagy csak hónapok múlva látja meg a pasi és kiábrándul?
Ha lehet változtatni rajta, akkor tedd meg. Ha nem, akkor más területen kellene fejlesztened magad, ami a külső hiányosságokat ellensúlyozza.
Is-is, mindkét eset volt már. Akikkel mondjuk együtt vagyok x ideig, a végén úgy tűnik, hogy csak azért voltak velem, emrt épp nem volt jobb. Ezt volt is már olyan, aki érzékeltette.
Nem tudom hogyan tudnám fejleszteni magamat.
Mi van ma,önbizalomhiányos világnap?!Azért kritizálnak,hogy rombolják az önbecsülésedet.Azért akarnak lehúzni,mert nekik sincs,és így akarják többnek érezni magukat.
Mit tehetnél?Mondjuk,ne célozz alacsonyra.(Jó lesz a lúzer is,mert úgyse kapnék különbet.)Fejleszd magad. keress fel szakembert,ha muszáj.Ó,és ne higgy el minden baromságot.
Ne add fel. Az is lehet,hogy nem a megfelelő embereket fogtad ki.
Legyen egy kicsivel több önbizalmad. Előbb utóbb jön az akinek te mindig szép leszel, mindenhol. Amit szívből kívánok is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!