Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen katasztrofális a szerelmi életem?
Átlagos, huszonéves lány vagyok. Komolynak mondható kapcsolatom még nem volt, a leghosszabb is 6 hónapos volt. Sajnos mindig az összesnek az a vége, hogy összetörik a szívemet (a legtöbbször valamivel kapcsolatban megkritizálják a külsőmet, pedig aztán nem a top pasikkal randizok...).
Mit tehetnék, hogy változzon a helyzet?
Kicsi sport kicso kondi, de amugy csak akkor ha extrem tulsulyos vagy, sztem itt sok inceleknek bejonnel :)
Sztem amugy ne aggodj, regisztralj tinderre, elobb utobb ott kapsz pasast
En is ott talaltam meg a parom, sok sikert! 27f
kb 10 kiló plusz van rajtam, folyamatosan edzek és diétázok :)
régóta fent vagyok tinderen és badoon is, úgy látszik pont az a fajta ismerkedés nem jön be (vagy az sem...) :D
köszönöm azért
"Hát de ha ezeknek a pasiknak sem kellek, hogy kellenék másféléknek?"
7-es vagyok.Mondd szívem,elolvastad,amit írtam?Odamész a ringhez,aztán ahelyett,hogy a szorítóba lépnél,bedobod a törülközőt?
Ha megpróbálsz valamit,50% esélyed van a sikerre.Ha előre eldöntöd,hogy úgysem fog menni,akkor 0%.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!