Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen katasztrofális a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen katasztrofális a szerelmi életem?

Figyelt kérdés

Átlagos, huszonéves lány vagyok. Komolynak mondható kapcsolatom még nem volt, a leghosszabb is 6 hónapos volt. Sajnos mindig az összesnek az a vége, hogy összetörik a szívemet (a legtöbbször valamivel kapcsolatban megkritizálják a külsőmet, pedig aztán nem a top pasikkal randizok...).

Mit tehetnék, hogy változzon a helyzet?

2021. febr. 15. 21:04
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is,köszönöm a bizalmat.Átnéztem a képeket,nem vagy csúnya(a szemed nagyon szép),szerintem a probléma az önértékeléseddel van.Azzal egyetértek,hogy jobb egyedül,mint egy rossz kapcsolatban,de lehúzni csak az tud,akinek hagyod.

Nem szakmám,de talán jobb lenne egy másfajta(kicsit dúsabb?) frizura,ami jobban passzol az arcodhoz,a fodrászod ebben biztos tud segíteni.

A fogyókúrához annyit tudok tanácsolni,hogy igyál sok vizet,ad egy telítettség érzést,és este hat után már ne egyél semmit.(Anno 20+ kg felesleget dolgoztam le,szóval tudom,mit beszélek.)

Meg fogod találni a párod,csak bízz magadban,és ne add le az igényeidet.

2021. febr. 15. 22:45
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ilyen kapcsolatod volt, rossz emberismerő vagy. Nyújtsd el hosszabb ideig az ismerkedést, ne ugorj gyorsan kapcsolatba, hogy könnyebben ki tudd szűrni mennyire passzoltok.
2021. febr. 15. 22:45
 33/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen, a hajammal jó lenne valamit kezdeni. A diétát nagyon betartom, már általában 5 után nem eszek és rengeteg vizet iszok.

Sajnos reménytelennek érzem az egészet

2021. febr. 15. 22:50
 34/56 anonim ***** válasza:
76%

"Sajnos reménytelennek érzem az egészet"

Hé,én tizenhat évesen 103 kg voltam,és kb. egy év alatt lefogytam 86 kg-ra.A "trükk" a motivációban van.

Ne méregesd magad folyton(mennyit adtam le ma?),mert elmegy a kedved a dologtól,csak csináld.A mozgás nagyon sokat segít,csak ne terheld túl az ízületeidet(ajánlom pl. a szobakerékpárt.),és tartsd be a fokozatosságot.(Ne indíts rögtön napi egy óra tekeréssel.)

A legtöbben két hét után látványos eredményt várnak,és feladják,mikor nem jön.A plusz felkerülni is fokozatosan szokott,lemenni sem fog egyik napról a másikra.Kitartás! ;)

2021. febr. 15. 23:08
 35/56 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy?
2021. febr. 15. 23:11
 36/56 anonim ***** válasza:
#35 Incel alert!
2021. febr. 15. 23:41
 37/56 anonim ***** válasza:
9%
Smink és diéta a megoldás meg fürödjél le mossál fogat. Nem sok agyad van sajnos
2021. febr. 16. 07:48
 38/56 A kérdező kommentje:
Haha, na te aztán egy okos pasi lehetsz xd
2021. febr. 16. 08:29
 39/56 anonim ***** válasza:
20%
Jó tanácsaim építő jellegűek aki megfogadja sikeres lesz!
2021. febr. 16. 08:31
 40/56 anonim ***** válasza:

Tinder kicsit PaintBall szerű.

Fizetős társkeresőn tudsz szűrni végzettség, lakhely, magasság,... szerint. Aki tetszik arra ráírhatsz. Kipróbálod havi pár ezerért. A megújulást kapcsold ki.

2021. febr. 16. 09:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!