Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora katasztrófa a nők szemében, ha egy tanult (oké, nem mérnöki, hanem egy szakiskolában szakoktató) 36.5 éves férfinak nincs saját lakása (de van pár millió ft megtakarítása, autója), mert nem fővárosi?
Azért ez egy összetett probléma.
Egyrészt a nők egy részét nem az zavarja, hogy nincs lakásod, hanem az, ha otthon laksz anyuciékkal.
Másrészt én is sok olyan nővel randiztam, aki teljesen rá volt fixálva a saját lakás témakörre. Úgy vettem észre, hogy közöttük két típus van.
- Az első teljesen érthető, neki is van lakása, egzisztenciája, szeretne a saját szintjén párt találni. Ezekkel a nőkkel soha semmi gondom nem volt, maximum nem egymást kerestük, ha ő fényévekkel jobb anyagi körülmények között élt (nyilván senki nem fillérre akar azonos társat).
- A másik típus az, akinek a feneke kilóg a gatyából, egyetlen esélye 30+ évesen is, hogy elköltözzön otthonról (esetleg a cipősdoboz méretű albérletéből, amin egy barátnővel osztozik), ha talál egy férfit lakással.
Na ez a második kategória a nevetséges. Mikor diplomás létére minimálbér felett keres pár forinttal, pontosan látszik, hogy 10 év múlva sem lesz jobb anyagi helyzetben, a saját lakás kb 20 év múlva lesz reális, ha örököl egyet (peches esetben testvére van, akkor egy fél lakást fog csak, és továbbra sem lesz semmije), így aztán már a randi első negyed órájában feszegeti, hogy merre élsz (ez még érthető kérdés), egyedül élsz e (ez is belefér), és a kedvencem, hogy saját tulajdonú e a lakásod.
Na az ilyen nőkön nem bosszankodni kell, meg nyafogni, hanem szépen mosolyogva otthagyni őket a fenébe. Ha éppen egy kis trollkodáshoz van kedved, akkor esetleg rákérdezni, hogy neki van e lakása, és ő hogyan tervezi ezt a dolgot, hiszen nyilván te tartasz valahol 35+ évesen, akkor ha egykorúak vagytok, akkor ő is kb ott kell, hogy tartson.
ps: 6 éves kor felett a fél éveket nevetséges kiírni az életkornál... A 4 éves unokahúgom tartja számon, hogy ő most 4 vagy 4.5...
ha nem anyadnal laksz, szerintem a tobbsegnek nem problema.
a vandorlo eletmod az problema lehet, igen, mert az emberek tobbsegenek van egy fix munkahelye es tarsasaga, csaladja egy adott varosban. pl. a franc se menne veled nyiregyhazara meg miskolcra, semmi nem kot oda, nem ismerek senkit es amugyis eleg nyomorult varosok (bocs).
plusz sokan ebben a korban mar gyereket akarnak, azert az eleg problemas, ha a gyereket evente mas oviba/bolcsibe/suliba viszed.
"Ha majd 40 éves, nincs saját lakásod, az 10-ből 8 nőnek azt jelenti, hogy lúzer vagy."
Vicces, hogy ugyanezen a nők a környezetemben majd 40 évesen többségében mindig vagy otthon laktak, vagy a pasijuknál, de ők nem looserek :D
Engem mindkettő zavarna.
32/van lakásom/Bp
Hogyan szeretnél komoly kapcsolatot vándorló életmóddal? 30 felett a legtöbb nőnek kevés csak hétvégén találkozni, szerintem ez a nagyobb probléma.
A lakás kérdés pedig ahogy előttem is írták, valakinek szempont, valakinek nem. Mindenki más szempont alapján választ párt, keress olyan nőt, akinél nem számít a saját lakás!
Engem egyáltalán nem zavar ha nincs saját lakása egy férfinak. Az viszont igen, ha igénye sincs rá.
28N
Sosem értem amúgy az ilyen kérdezőket.
- Vannak nők, akiknek fontos a saját lakás?
PERSZE!
- Vannak közöttük nevetséges aranyásók is, akik alig élnének jobb körülmények között, mint egy csöves, ha a pasinak nem lenne lakása?
IGEN!
- Sok ilyen nő van!
HAJAJ!
- Az összes nő ilyen?
DEHOGY!
Akkor meg? Hol a probléma? Attól, hogy rengeteg nevetséges aranyásó van, a nők messze nagyobbik része még teljesen normális. Azokat meg ki kell röhögni, akik nem azok.
Te meg kérdező inkább azon filózz, hogy miért csak olyan nőkbe futsz bele, akiknek a férfi egyetlen értékmérője a lakás.
Ha pedig nem csak ilyenekbe futsz bele, akkor a háttérben valami teljesen más ok lesz, ami miatt nincs sikered
- Az összes csaj ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!