Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora katasztrófa a nők szemében, ha egy tanult (oké, nem mérnöki, hanem egy szakiskolában szakoktató) 36.5 éves férfinak nincs saját lakása (de van pár millió ft megtakarítása, autója), mert nem fővárosi?
ismét a szociális helyzet (ki hol lakik) van mérve a párkapcsolathoz....gratulálok a nőknek...de tényleg...
gusztustalanok vagytok
"Engem zavarna! Nekem is van lakasom, ugyanezt elvarom vissza"
Érdekes dolgot feszegetsz... Lakással (kocsival, megtakarítással) rendelkező férfiként én teljesen egyet értek veled...
De valami miatt a 30-as nők 90%-a nagyon nem értene egyet veled, mivel nekik se lakásuk, se kocsijuk, se megtakarításuk (pedig pont annyi évük volt összerakni, mint nekem), ellenben hangoztatják úton-útfélen, hogy nem ez a fontos, de azért a férfinek legyen ;)
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a kapcsolatokat, ahol a nő anyagi helyzete legalább nyomokban hasonlít a férfiére, és mutatóba tudok csak olyat, ahol számottevően jobb
Már férjnél vagyok, de mielőtt ferjhez mentem, kepes voltam önalloan lakást/autot venni.
Ha nekem ment Nőként, akkor nehogy már egy pasinak nem...
ellenben hangoztatják úton-útfélen, hogy nem ez a fontos, de azért a férfinek legyen
Azert ez elegge fura, hangoztatjak, h nem kell, de kozben meg megis kell?
Én sosem mondtam, hogy nem kell.
7 voltam.
"de mielőtt ferjhez mentem, kepes voltam önalloan lakást/autot venni"
Hogyan?
Ne érts félre, nem kötekedni szeretnék, csak nekem még az átlagnál magasabb keresetemmel (és minimális kiadásaimmal) is legalább 10-20 év lenne, mire tudnék venni házat, addigra olyan 40-50 éves leszek, aminél azért szeretnék korábban "megállapodni"...
40 alatt hogy lehetséges ezt összehozni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!