Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ekkora katasztrófa a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora katasztrófa a nők szemében, ha egy tanult (oké, nem mérnöki, hanem egy szakiskolában szakoktató) 36.5 éves férfinak nincs saját lakása (de van pár millió ft megtakarítása, autója), mert nem fővárosi?

Figyelt kérdés
Persze a fővárosban horror áron adják a lakást, míg erre-vidéken, fele annyiért normális, 2 szobás lakást lehet venni (pl 17 millióért). De így nem vagyok röghöz kötve, plusz tudok vándorolni más városok között más munkahely reményében, ahol kicsit többet kapnék (pl Miskolcon dolgoztam 4 évet, de átmegyek Nyíregyre, Szolnokra, Debrecenbe). Muszáj a röghöz kötés 30 felett? Nők szerint igen (akiket ismerek).
2021. jún. 3. 08:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Miért volna baj? Nekem az a lényeg, hogy ne anyóssal kelljen kerülgetnünk egymást, mert az qva idegesítő, felszabadulni se tudunk. De hogy hol, nála vagy nálam az mindegy.
2021. jún. 3. 09:43
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

ismét a szociális helyzet (ki hol lakik) van mérve a párkapcsolathoz....gratulálok a nőknek...de tényleg...

gusztustalanok vagytok

2021. jún. 3. 10:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12-es, te elolvastad a válaszokat? Szerintem nem. Csak megint idehánytad a nőgyűlölő idiótaságod.
2021. jún. 3. 10:42
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem anyámmal èlek, mar regen elkoltoztem tole.
2021. jún. 3. 10:43
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Engem zavarna! Nekem is van lakasom, ugyanezt elvarom vissza
2021. jún. 3. 21:31
 16/23 anonim ***** válasza:

"Engem zavarna! Nekem is van lakasom, ugyanezt elvarom vissza"

Érdekes dolgot feszegetsz... Lakással (kocsival, megtakarítással) rendelkező férfiként én teljesen egyet értek veled...

De valami miatt a 30-as nők 90%-a nagyon nem értene egyet veled, mivel nekik se lakásuk, se kocsijuk, se megtakarításuk (pedig pont annyi évük volt összerakni, mint nekem), ellenben hangoztatják úton-útfélen, hogy nem ez a fontos, de azért a férfinek legyen ;)

Egy kezemen meg tudom számolni azokat a kapcsolatokat, ahol a nő anyagi helyzete legalább nyomokban hasonlít a férfiére, és mutatóba tudok csak olyat, ahol számottevően jobb

2021. jún. 4. 05:22
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Már férjnél vagyok, de mielőtt ferjhez mentem, kepes voltam önalloan lakást/autot venni.

Ha nekem ment Nőként, akkor nehogy már egy pasinak nem...

2021. jún. 4. 07:00
 18/23 A kérdező kommentje:

ellenben hangoztatják úton-útfélen, hogy nem ez a fontos, de azért a férfinek legyen

Azert ez elegge fura, hangoztatjak, h nem kell, de kozben meg megis kell?

2021. jún. 4. 08:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Én sosem mondtam, hogy nem kell.

7 voltam.

2021. jún. 4. 09:20
 20/23 anonim ***** válasza:

"de mielőtt ferjhez mentem, kepes voltam önalloan lakást/autot venni"

Hogyan?

Ne érts félre, nem kötekedni szeretnék, csak nekem még az átlagnál magasabb keresetemmel (és minimális kiadásaimmal) is legalább 10-20 év lenne, mire tudnék venni házat, addigra olyan 40-50 éves leszek, aminél azért szeretnék korábban "megállapodni"...

40 alatt hogy lehetséges ezt összehozni? :D

2021. jún. 4. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!