Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen katasztrófa a netes ismerkedés?
Mert rengeteg aki a párja mellett járna félre. Meg hasonlok. Ők nem vállalhatják magukat mert lebuknának.
Es akkor mivel a parjuk erzi a vesztét, igy az is regizik fake profillal.
Igy lesz dupla annyi foglalt tarskereső, mint ahány egyedulállo tarskereső van fent.
Es igy egyre nehezebb normalis komoly korrekt nyilt adatlapu akárkinek szinten normalis komoly korrekt nyilt adatlapút találnia.
Nem vettem észre, hogy kevesebben lennének fent társkeresőn.
Viszont sokan unalomból vannak fent, vagy mutogatni magukat illetve szívecskéket gyűjteni....
Nincsenek fenn kevesebben, csak nagyobb a verseny a férfiak közt. A lányok 4 éve is a felső 10% -ot húzták jobbra, meg most is. Lehet, hogy 4 éve még beletartoztál, míg most nem.
Ha nem hiszed el, hogy így változik a párkapcsolati piac, próbáld ki a Tinder passportot. A harmadik világbeli országokban most is annyi matched lesz, amennyi 10 éve Magyarországon lett volna, a nálunk fejlettebb országokban meg valószínüleg egyáltalán nem fog matchelni senki.
A társkereső oldalak nem törlik az inaktív profilokat, hiszen akkor a népszerűségüket nem tudják hangoztatni. Sőt! Nem bizonyítottan szerintem, ilyen oldalak alatt sciptek futnak, amelyek a régi profilokat néha belépetnek mutatják. Egy oldalon pedig, ha jól emlékszem Tider, addig kaptam jelölést, ameddig elő nem fizettem, utána szinte egyet sem. Milyen érdekes a világ!
Legtöbb nő pedig csak ego növelés miatt csinálják, hogy megnézzék, kellenek-e még a férfiaknak. Ha esetleg akad egy kaland, akkor belemennek 1-2 randi erejéig, de a komolyabbra már vigyáznak, hiszen apuka meg a gyerekek otthon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!