Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen katasztrófa a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen katasztrófa a netes ismerkedés?

Figyelt kérdés
Egyre több a fake profil van, illetve inaktív felhasználókkal akik évek óta talán nem voltak fent, miért van ez? Szinte alig van már válogatni való az összes tarskereson. /30F/
2021. szept. 15. 10:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
20: Ez mondjuk előny is lehet. Nálam kifejezetten, mert a "metakommunikáció" nagyon fals képet adna. Pl "jajj nem nézett a szemembe, biztos nem érdeklem". Én soha senki szemébe nem szoktam nézni, csak nagyon "erőltetve" kézfogáskor például.
2021. okt. 12. 17:30
 22/35 anonim ***** válasza:
71%

Tényleg katasztrófa a netes társkeresés, mondom ezt 40 éves fejjel. 30-as nők között keresgélek (akik elvileg szintén családot akarnak) és csak egy kritériumom van:

-lakásban kutya-macska ne legyen, a sajátomban sincsenek, ennyi.

Álmomban sem gondoltam volna, hogy a következő problémákba futok bele sok esetben:

-az írás és fogalmazás készség teljes hiánya

-alapvető poénokon történő megsértődés

-totális bizonytalanság (pl.: 2 hét beszélgetés után sem biztosak benne, hogy akarnak-e találkozni, vagy ami a legjobb: ők nem tudják miért vannak fent a társkeresőn.:D tisztelet a kivételnek)

Azt hozzátenném, hogy az esetek 90%-ában mindig élőben sikerült ismerkednem, nem társkeresőről. Sajnos egy sportsérülés miatt nem nagyon tudtam egy jó ideig esti kiruccanásokat tenni, így próbálkoztam a Tinderrel és FB társkeresővel.

Hozzáteszem, hogy tisztelet a kivételnek, mert tuti nem minden nő a fenti kategória, de bőven vannak olyanok, akikre a fentiek a jellemzőek.

2021. okt. 12. 22:37
 23/35 anonim ***** válasza:
71%

35vagyok férfi a neten is nézelődöm kor/hely....szempontok alapján (bár nem szeretek skatulyázni) 3féle társkereső nő van. (Nagyon) szép és megteheti hogy válogasson de senki sem elég jó, Nagyon nem szép és senkinek sem kell illettve átlagos de flúgos, átlagos vagy szebb de több gyereke van és a volt párja kicsinálta lelkileg...

Ezektől különböző lányok gyorsan találnak párt.

2021. okt. 13. 18:07
 24/35 anonim ***** válasza:
70%

#23-nak osztom a véleményét, nekem is az a szubjektív véleményem, hogy az alábbi kategóriák lefedik a női profilok 90%-kát:

- igénytelenül dagadt (tipikus a ferdeszögből lőtt portré+dekoltázs kép, de abból 3-4 minimum)

- tényleg gyönyörű instacica, akiknél a beugró szint a milliárdos extrémsportoló playboy...

- csúnyácska, szürke kisegér, aki péniszt csak biosz órán látott, de akkor is elpirulva kuncogott. Viszont 30 körül már b.szogatja az anyuci, hogy kellene egy helyes fiú.

- az igényes, értelmes, szép lány/nő, aki még eleinte normálisnak is tűnik, kész főnyeremény... Lenne, de aztán kiderül, hogy már 1-2 éve zsinórban tolja a Tindert, már 79 randin van túl, de "illemből" a 80. hapsival is elmegy, de már az 1. percben látszik, hogy szenvedés neki az egész szitu, ő sem tudja, mi a faxt keres ott illetve az életben...

- a tetovált, műköröm, műpilla, bárgyúfejű zsebkutyás.

- a ronda alter, aminek több altípusa is van: "A művész", "Az alkoholista", "A punk proli" illetve a "25 évesen is a középsuliban ragadtam".

- a kép nélküliek népes tábora, akik azt hiszik, hogy labdába rúghatnak 2 sorral és 2 akarmilyen, nem őket ábrázoló képpel (virág, tájkép, szexi rajzolt nő, vicces képregény)

- Helló, nálam örök 2. leszel: egyedülálló anyukák illetve a "van kutyám/cicám, először neki kell megfelelned". Az előbbieket sajnálom, de az utóbbiak egyszerűen ostobák.

- Végül az egyik leggyakoribb: a 30 körüli vagy feletti (minél idősebb, annál gyakoribb) lelkileg megnyomorítottak tábora, akik egy/több csalódás miatt már az összes férfit erős fenntartásokkal kezelik, de ha mégis megnyílnak, akkor azt tuti, hogy a legnagyobb h.lyítőmesternek teszik és az újabb pofon garantált. Végül sok macskájuk vagy tacskójuk lesz.

Kíváncsi vagyok, a nők hogy látják a férfiakat :D

33F

2021. okt. 19. 00:41
 25/35 anonim ***** válasza:
33: Ide nekem a "ronda altert", hol van?
2021. okt. 19. 07:28
 26/35 anonim ***** válasza:
*24-nek ment, bocs :)
2021. okt. 19. 07:28
 27/35 anonim ***** válasza:
57%

22-es vagyok, még annyit elfelejtettem leírni - nem tudom ki találkozott már ilyen esettel -, hogy óvakodni kell azoktól is, akik az orvosi egyetemre járnak vagy orvosként dolgoznak. Na, nem azért, mert azt csinálják amit, hanem mert 90%-uk barmira nem ér rá soha semmire. Ami a legjobb, hogy sok profilra oda is írják, hogy ők totál elfoglaltak és örüljél, ha van rád pár percük.:)

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű nekik sem, de aki olyan piszkosul elfoglalt, hogy nincs heti 1-2 órája szabadon az már a jövendőbeli szoba kutyáját, macskáját keresi csak m

ég nem tudatosult benne.

2021. okt. 19. 21:12
 28/35 anonim ***** válasza:
27: Egy átlag ember, aki 8 órát dolgozik, tehát mondjuk ebédidővel és ingázással 10-et, 8-at alszik, háztartást vezet, ügyeit intézi tehát él, annak tényleg nem maradnak félnapjai ismerkedni. Ez szerintem az emberek 80%-ára ráillik, nem csak az orvosokra.
2021. okt. 21. 19:24
 29/35 anonim ***** válasza:

28: csak, hogy érthető legyen

"Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű nekik sem, de aki olyan piszkosul elfoglalt, hogy nincs heti 1-2 órája szabadon "

Keresd már ki belőle, hogy hol írtam fél napos ismekedésekről?

2021. okt. 22. 12:53
 30/35 anonim ***** válasza:
29: Ebben igazad van. Viszont a jelenség attól még általános, főleg nőktől lehet hallani a "nem akarok hétvégi barátnő lenni" mondatot. De könyörgöm, ha meg valaki munkakerülő, akkor meg az a baj. Felnőtt emberek....
2021. okt. 22. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!