Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen katasztrófa a netes ismerkedés?
15: Elgurult a gyógyszer? Térj már észhez. Ezzel a stílussal egy útszéli vén prosti sem állna szóba veled, nemhogy egy normális nő. Nem véletlenül inceleztelek le. Ha nem lennél incel, nem ingerelt volna fel a 11 -es válaszom. Sértve érzed magad, mert égen is, földön is menekülnek előled a nők, és nem illik a torz világképedbe, ha azt hallod, hogy valaki neten is tud sikeresen ismerkedni.
Amúgy szerintem sokat elmond az intellektusodról és az egész lényedről a primitív, logikátlan támadásod, pláne annak fényében, hogy senki nem szólt hozzád, nem kérdezett. Ahogy az itteni pontszámodból látom, mások se nagyon díjazták a megnyilvánulásaidat. Gondolom, minden fronton adod magadat.
Normális nők közül sokan szóba állnak velem, legalábbis jóval több, mint egy ilyen nekik pitiző manginával. Az útszéli vén prostik közül csak anyád állt szóba velem.
Azért inceleztél le, mert véleményt önállóan alkotni nem tudó, agyhalott féreg vagy. Ha nem lennél szűz balfsz, akkor te sem ugattál volna vissza :D :D Annyi agyad azért lehetne, hogy ha valakit ok nélkül rágalmazol, az ingerült lesz te okoskodó nem normális.
”Sértve érzed magad, mert égen is, földön is menekülnek előled a nők”
Hol a bizonyíték?
Nem mondtam, hogy senkinek nem lehetnek sikerei a neten, csak hát ritka, mint a fehér holló.
”Amúgy szerintem sokat elmond az intellektusodról és az egész lényedről a primitív, logikátlan támadásod”
És akkor a te intellektusod-lényedről mit mond el az okoskodó, kioktató, másoknak bepofázó stílusod? Na meg az önállóan véleményt formálni nem tudó primitívséged?
”pláne annak fényében, hogy senki nem szólt hozzád, nem kérdezett8
Téged sem kérdezett senki, hozzád sem szólt senki, mégis ideszartál.
”Ahogy az itteni pontszámodból látom, mások se nagyon díjazták a megnyilvánulásaidat.”
Mert ha egy szarra sok légy repül, akkor az a szar illatos lesz, nem? Ebből is látszik, hogy neoprimitív, igénytelen proli vagy.
17: "Téged sem kérdezett senki, hozzád sem szólt senki, mégis ideszartál."
Nézd meg az oldal fejlécét, és gondolkodj el az ott látható szövegen: GYA-KO-RI KÉÉÉÉR-DÉÉÉÉÉÉÉ-SEK. Ez egy olyan fórum, ahol valaki feltesz egy kérdést, és bárki válaszolhat rá. Alapvetően erre találták ki. Én rendeltetésszerűen használom az oldalt, a kitett kérdésre felelve, személyeskedés nélkül leírom a véleményemet, függetlenül attól, hogy az másoknak tetszik-e. Nem támadtam senkire, nem okádtam mások személyére, ahogy te rám.
"Hol a bizonyíték?"
Itt senki nem tud semmit bizonyítani. Se te, se én. Csak érvekkel és azok cáfolatával lehet vitázni, logikai alapon. Minden egyéb csak olyan, mint a kutyák csaholása egymásra a drótkerítés két oldaláról.
"Mert ha egy szarra sok légy repül, akkor az a szar illatos lesz, nem? Ebből is látszik, hogy neoprimitív, igénytelen proli vagy. Ebből is látszik, hogy neoprimitív, igénytelen proli vagy."
Hát igen, én már csak ilyen vagyok. De szerencsére itt vagy te, a társadalom differenciált lelkű, kifinomult, intellektuális tejszínhabja, szellemi vezetője és nehéztüzérsége, a higgadt és józan véleménynyilvánítás fáklyája.
”Nézd meg az oldal fejlécét, és gondolkodj el az ott látható szövegen: GYA-KO-RI KÉÉÉÉR-DÉÉÉÉÉÉÉ-SEK. Ez egy olyan fórum, ahol valaki feltesz egy kérdést, és bárki válaszolhat rá. Alapvetően erre találták ki.”
Akkor mi a szarért írod nekem, te debil?
”Én rendeltetésszerűen használom az oldalt, a kitett kérdésre felelve, személyeskedés nélkül leírom a véleményemet, függetlenül attól, hogy az másoknak tetszik-e. Nem támadtam senkire, nem okádtam mások személyére, ahogy te rám.”
Hazugság! Olvasd vissza magad!
”tt senki nem tud semmit bizonyítani. Se te, se én.”
Ezt kivételesen jól látod.
”Hát igen, én már csak ilyen vagyok. De szerencsére itt vagy te, a társadalom differenciált lelkű, kifinomult, intellektuális tejszínhabja, szellemi vezetője és nehéztüzérsége, a higgadt és józan véleménynyilvánítás fáklyája.”
Én sem vagyok mindig ilyen. Minden a vitapartneren normalitásán múlik.
mert már nem újdonság, max a facebook társkereső, de maga a koncenpció ugyanaz kb. mint a tinder, ami szintén már dög unalmas. Mindenki kikeresgélte magát mindenhol, mindenhol (tinder, facebook társkereső, randi vonal) ugyanazok az emberkék köszönnek vissza, tényeg rém unalmas. Összejönni azért nem nagyon lehet senkivel, mert ha még az egyik fél össze is jönne a másikkal, a másik úgy lesz vele, hogy nem elég jó ez az ember itt nekem, és végtelen választékból lehet válogatni, majd jön jobb. Illetve nem is az hogy jobb jön, hanem a tökéleteset kergetik nők és férfiak, én így látom.
N
Mert nincs metakommunikáció, nincs azonnali élő, személyes tapasztalat.
A neten keresztül ösztönösen a jobbik oldalát mutatja képben, szóban. Olyan imázst mutat magáról, amilyen szeretne lenni, vagy amiről úgy véli, hogy neked impolnálna.
Voltaképpen a többdimenzió helyett kapsz egy virtuális egysíkú képet.
Mindketten elképzeltek valamit a másikról, aztán a valóság, amikor találkoztok, szembesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!