Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok és a csedek ma már nem használják a társkeresőket?
2020 ősze után most újból csináltam Tinder teszteket és amit észrevettem, hogy a nők és a Chadek közül mintha ugyanazok az arcok és nevek lennének fenn, tehát ugyanazzal a pár emberrel matcheltem.
A jó pasik ugyanazok (Pl a már jól ismert "Földi" nevű Chad). A matchelő nők is ugyanazok (Itt van egy 200kg nő, akit már 2018 -ban még az első saját profilnál is láttam).
Ami változott, az viszont a kétségbeesett átlagos szingli férfiak tömege. Az ő esetükben mindig más profilok jönnek fel.
Lehetséges, hogy ma csak a kétségbeesett átlagos férfiak használják ezeket a platformokat, míg a jó nők és pasik máshol ismerkednek?
Na pontosan ezért nem ismerkedek online! Te vagy rá az élő példa
Én 31f ként nem használok társkeresőket. Rájöttem,hogy nagyon sok ember önbizalomnövelőnek használja. Csinál egy profilt és a matchekből méri,hogy igen még kellek másnak, még jó nő vagyok..
Közben az átlagos normál nők szépen kivesztek a társkeresőböl mert folyamatosan csalódtak és inkább maradnak egyedül a cicával vagy kutyával, Nagy kinlódás árán személlyesen munkahelyen pl tudnak ismerkedni és ott kissebb elvárások mellett a kollégák unszolására összejön valakivel aki nem álmai lovagja,de nem is online sorozatgyilkos,fckboy,dicpic küldözgető vadember.
Nyilván folyamatosan frissül a férfiak listája. Mert mindig van olyan kétségbeesett srác aki megpróbálja a lehetetlent és keres egy normális nőt aki a társa lehetne.
Alapvetően kétfajta ember van társkeresőn: a szexmániás és a kétségbeesett. A szexmániás jól néz ki, élőben is vannak sikerei, de online is vadászik, mert minél több, annál jobb. A kétségbeesettek meg azok, akiknek irl nincsenek sikereik, és utolsó mentsvárként tekintenek a társkeresőkre.
Egészséges lelkületű, normális, átlagos vagy jól kinéző embert nem nagyon fogsz találni ott. Akinek irl is vannak sikerei, nem fog a társkeresőre fanyalodni. Ez is lehet az oka annak, hogy nem látsz fent új arcokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!