Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A ma lányok mért nem veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ma lányok mért nem veszik figyelembe a belsőt???? Lehet, hogy keveset mertem ismerkedni, de a mai lányokkal egyszerűen katasztrófa az ismerkedés. Sok mindent megtettem már értük, de semmi... Változtattam magamom is ,de az se kelett egy lánynak.

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a szép lányok nem szeretik a fiúban lakozó belsőt??

Nem veszik figyelembe, mi az amit megtesz érte, ha fontos volnál neki, már rég ugrott volna.

Nem találkoztam még olyan lánnyal, aki ne úgy ítélkezzen, hogy a belső számított volna neki..

Lányok ti is a külső alapján ítélitek meg az embert?

Változtattam magamom is , de az se kelett egy lánynak sem, jó nőnek meg pláne nem :) reménytelen.

Hogy kell Ismerkedni?

2021. nov. 11. 12:11
A kérdező szavazást indított:
Leszarom a belsőt a külső jobban meg fog.
Fontos a belső
26 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
"szép lányok" tehát ő szeressen téged a belsődért úgy hogy te is ugynaolyna felszínes vagy a leírtak alapján. Hát sok sikert a továbbiakbna.
2021. nov. 11. 12:19
 2/27 anonim ***** válasza:

#1 vagyok, lány. Én mindig először a személy belső tulajdonságait akarom megismerni, de ha kinézetre nem jön be, akkor felejtős (ez netes ismerkedésnél fordul elő)

Ha már az ismerkedés előtt látom hogyan néz ki és nem teljesen az ideálom, de még elmegy, akkor szánok időt a megismerésére, de ha teljesen taszít a kinézete akkor lehet bármilyen hozzám illő a személye, nem lesz hosszúéletű a dolog.

2021. nov. 11. 12:23
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
Mintha a fiúk nem néznék a külsőt úgy csinálsz
2021. nov. 11. 12:25
 4/27 anonim ***** válasza:
Sztem nezi mind ha nem reszeg 1ejszakas. Csak van akinek nem az szamit ami szted jo belso tulajdonsag.. Meghat ha nem tetszik kulsoleg, nemtudod magadra eroltetni hiaba kedves.. De ez mind2 nemnel igyvan..
2021. nov. 11. 12:49
 5/27 anonim ***** válasza:
Kérdezö! Az fel sem merült benned, hogy igenis nagyon figyelembeveszik, csak a "te belsöddel" van a baj??????
2021. nov. 11. 12:53
 6/27 A kérdező kommentje:

Tudod itt az a baj, hogy nézed a belsőt is meg a külsőt is.

Ha fiatal korodban nem kapsz meg hamar egy szép nőt, akkor a későbbiekben már nem is fog kelleni!

Nem élvezed a lánynak a szépségét, mert tudod, hogy nem kaphatod meg.

Ha meg megkapod nehezen fogadod el, hogy jéé ez velem történik meg???

2021. nov. 11. 12:54
 7/27 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy az én belsőmmel van a baj?
2021. nov. 11. 12:55
 8/27 anonim válasza:

Én férfi vagyok.

De vicces azert h a kérdésben Te is "szép lányokat" irsz. Szóval Te is a szépet keresed.

Amúgy engem jobban érdekel a belső ill hogy legyen hasonló érdeklődési kör. Ezért is szerettem régen fórumokon, chates oldalakon ismerkedni. De ha utánna is kiderült, hogy NEKEM (itt ezen a hangsúly, mert mindenkinek más az ideál, mindenkinek más a szép) nem jön be totálisan, akkor felejtős volt a dolog.

De ugyanígy nem jönnék össze tartósan egy külsőleg fullos, de tulajdonságra visszataszítóval sem

2021. nov. 11. 13:04
 9/27 anonim ***** válasza:
69%
Értem, neked szép lány kell, de ő fogadjon el téged. Ez a mai lányok hozzallas is rohadtul taszító, sok jót ne várj.
2021. nov. 11. 13:09
 10/27 anonim ***** válasza:
Mert nem akarják az ismerkedést, a te megismerésedet koncolással kezdeni.
2021. nov. 11. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!