Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ma lányok mért nem veszik figyelembe a belsőt???? Lehet, hogy keveset mertem ismerkedni, de a mai lányokkal egyszerűen katasztrófa az ismerkedés. Sok mindent megtettem már értük, de semmi... Változtattam magamom is ,de az se kelett egy lánynak.
Miért van az, hogy a szép lányok nem szeretik a fiúban lakozó belsőt??
Nem veszik figyelembe, mi az amit megtesz érte, ha fontos volnál neki, már rég ugrott volna.
Nem találkoztam még olyan lánnyal, aki ne úgy ítélkezzen, hogy a belső számított volna neki..
Lányok ti is a külső alapján ítélitek meg az embert?
Változtattam magamom is , de az se kelett egy lánynak sem, jó nőnek meg pláne nem :) reménytelen.
Hogy kell Ismerkedni?
Érdekes, hogy csak ez a két opció van.
Egyrészt ez nem nemfüggő. Az elsődleges szimpátia alapjában véve a külsőből adódik. Nem feltétlenül a szépségből / jóképűségből, sokkal inkább a kisugárzásából.
Ha ez nem áll fenn, valószínűleg szimpátia sem alakul ki. Aki meg nem szimpatikus, annak értelemszerűen nem érdekel a belsője sem.
A kettő együtt fontos. Valami kell, hogy a külsőben is érdekes legyen. Hogy megfogjon, hogy látni akard újra. :)
Szóval nem általánosítanék... és a kettőnek együtt kell(ene) működnie valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!