Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ma lányok mért nem veszik figyelembe a belsőt???? Lehet, hogy keveset mertem ismerkedni, de a mai lányokkal egyszerűen katasztrófa az ismerkedés. Sok mindent megtettem már értük, de semmi... Változtattam magamom is ,de az se kelett egy lánynak.
Miért van az, hogy a szép lányok nem szeretik a fiúban lakozó belsőt??
Nem veszik figyelembe, mi az amit megtesz érte, ha fontos volnál neki, már rég ugrott volna.
Nem találkoztam még olyan lánnyal, aki ne úgy ítélkezzen, hogy a belső számított volna neki..
Lányok ti is a külső alapján ítélitek meg az embert?
Változtattam magamom is , de az se kelett egy lánynak sem, jó nőnek meg pláne nem :) reménytelen.
Hogy kell Ismerkedni?
Igen a szépet keresem :)
Hát kinél hogyan , de szerintem te sem vennél el egy olyan lányt, akit nem szeretsz...
Szerethetsz olyan lányt, aki nagyából az eseted, de vannak az életben akik kizárólag nem a te igényeidnek felel meg.
Arról inkább nem beszélnék...
Ja igen, anyagi biztonság Végül is...
Nem kell egy életen át Lapátolni...
Ti normálisak vagytok?
A “mai lányokat” ugyanúgy érdekel a belső, mint bárki mást. Max nem a tiéd, mert az egy romlott, okádék sz@r, ami rohad belülről.
Azért vannak normális lányok.
Jó van köztük is ilyen is olyan is, de senki sem egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!