Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnak egy ilyen férfinek?
“ Egyszerűen képtelenség titeket ész érvekkel meggyőzni. ”
Ez fordított esetben is igaz. Titeket sem lehet arról meggyőzni hogy 1000 ből van 10 olyan ember aki tényleg keveset eszik és rendszeresen mozog és mégis dagadt.
Miért akarsz vékony nőt ha te sem vagy az?
Azokat a nőket sem értettem soha akik dagadtak és vékony sportos faszit akarnak
Miért elégedjek meg a kövér pasival?
Én sportos vagyok, teszek is érte, heti 5x edzek és odafigyelek az étkezésemre, különben mázsa is lehetnék (nagyon könnyen hízok).
Szerinted 5-6 éve érdekelte a férfiakat, hogy miért volt akkor rajtam 20 kg felesleg?
Rohadtul nem. Egyszerűen nem jöttem be nekik és kész. De ezért nem ők voltak a hibásak. Ha valakinek nem tetszenek a kövérek, akkor a nyafogástól nem fog rádfanyalodni senki.
Miért csak a vékony nő felel meg ha te ennyire el vagy hízva?
Olyat találhatsz akinek 140 kg san is megfelelsz de lehet hogy ő sem 50 kg. Az már egy másik kérdés higy hogyan fogyjál le hogy megéld a 40-50 éves kort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!