Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanácsolnak egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnak egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
Xy Jakab. Túlsúlyos 33 éves férfi. Sok betegség is közrejátszik. Találhat így olyan vékonyabb testalkatú nőt? Vagy fogyjon le ami lehet 10 év kitartó munka (az ő esetében mert beteg) és utána keressen nőt?
2023. jan. 10. 11:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

“ Egyszerűen képtelenség titeket ész érvekkel meggyőzni. ”

Ez fordított esetben is igaz. Titeket sem lehet arról meggyőzni hogy 1000 ből van 10 olyan ember aki tényleg keveset eszik és rendszeresen mozog és mégis dagadt.

2023. jan. 10. 12:29
 22/33 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes az észak koreai lágerekben nincs kövér ember. Talán mégis az evésen múlik ki kövér ki nem.
2023. jan. 10. 12:41
 23/33 anonim ***** válasza:
91%
A hajotorottek sem arrol voltak hiresek, hogy a megmentesuk utan ujra kellett balanszolni a hajot. Terjunk a szamokra, hany kaloriat egetsz el es eszel naponta?
2023. jan. 10. 12:48
 24/33 anonim ***** válasza:
88%
#23 Azt nyilván nem számolja, mert ha számolná, már lefogyott volna. Csak szemmérték van. Csak az a baj, hogy neki a kevés kaja az annyi, mint két átlagos ember kajája összesen.
2023. jan. 10. 12:53
 25/33 anonim ***** válasza:
6%
Jakab jöjjön össze egy kevésbe csinos nővel.a nők nem válogathatnak, de Jakab igen? Minek kell neked olyan, amit nem tudsz nyújtani.
2023. jan. 10. 13:01
 26/33 A kérdező kommentje:
Előítéletesek vagytok. Orvos által összeírt 1400 kalóriás étrenden vagyok. Mellette fizikai munkát végzek. Munka után futopad vagy szobakerekpar. Sokszor addig amíg le nem szédülök róla (2-3 óra). Minden nap.
2023. jan. 10. 13:03
 27/33 anonim ***** válasza:
85%

Miért akarsz vékony nőt ha te sem vagy az?

Azokat a nőket sem értettem soha akik dagadtak és vékony sportos faszit akarnak

2023. jan. 10. 13:05
 28/33 anonim ***** válasza:
73%
#26 miert szerinted mi nők, a semmitől vagyunk vékonyak? Heti 5x edzek, 1100 kalóriát eszem egy nap. Attól hogy beteg vagy nem lesz vonzóbb a kövérséged.
2023. jan. 10. 13:07
 29/33 anonim ***** válasza:
78%

Miért elégedjek meg a kövér pasival?

Én sportos vagyok, teszek is érte, heti 5x edzek és odafigyelek az étkezésemre, különben mázsa is lehetnék (nagyon könnyen hízok).

Szerinted 5-6 éve érdekelte a férfiakat, hogy miért volt akkor rajtam 20 kg felesleg?

Rohadtul nem. Egyszerűen nem jöttem be nekik és kész. De ezért nem ők voltak a hibásak. Ha valakinek nem tetszenek a kövérek, akkor a nyafogástól nem fog rádfanyalodni senki.

2023. jan. 10. 13:10
 30/33 anonim ***** válasza:
88%

Miért csak a vékony nő felel meg ha te ennyire el vagy hízva?

Olyat találhatsz akinek 140 kg san is megfelelsz de lehet hogy ő sem 50 kg. Az már egy másik kérdés higy hogyan fogyjál le hogy megéld a 40-50 éves kort

2023. jan. 10. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!