Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnak egy ilyen férfinek?
XY Jakab-nak nem lesz nője soha, ha lefogy vagy sem...
Hellmano miért gondolod így?
Azt tanácsolnám hogy ne hazudjon önmagának és másoknak sem.
Milyen betegség az ahol előre tudja valaki(!), hogy 10 év múlva fog csak lefogyni a betegségéből adódóan????? Ilyen nincs!
Itt inkább az lehet az igazság, hogy vagy nincs az illető rendesen kivizsgálva, vagy ha ki lett vizsgáltatva akkor nem kap rendes gyógyszeres kezelést, vagy kapna de nem tartja be, és valószínűleg a diétát és a sportot sem csinálja. Az NEM DIÉTA hogy koplal valaki, mert attól csak rosszabb lesz minden.
De olyan biztos nincs hogy az illető előre kiszámolja, hogy 10 év múlva lenne rendben minden az életében, ha orvosi segítséget kérne. Önbecsapás az egész. Szexhiányból adódó önsajnáltatás, nyígás stb.
Megnézném én az illető orvosi diagnózisát, dietetikus által javasolt hozzá kapcsolódó diétát, sportot mennyire tartja. Mennyire lett átalakítva az egész életmódja? Gondolom semennyire.
#5 vagyok
szóval mert TÚL SOKAT ZABÁLSZ, AZÉRT VAGY DAGADT!!!!!!!!!
Több mint 15 éve tart a folyamat. 2x sikerült normal súlyhatarba kerülni. Ebből feltételezem hogy most mint egész életemben a legrosszabb állapotomban már kelhet vagy 10 év mire újra 70 kg környéken lehetek.
Csak a teljesség igénye nélkül : gyenge szív, 1 működő vese, beteg máj, pazsmirigy , magas cukor, lassú anyagcsere, műtéten gerincsérv (akadályoz a mozgásban de így is erőltetem).
Helyemben lennél nagyon is tisztában lennél azzal hogy lehetséges. Valami nagyon rossz lehettem az előző életemben ha ilyen a karmám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!