Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanácsolnak egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnak egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
Xy Jakab. Túlsúlyos 33 éves férfi. Sok betegség is közrejátszik. Találhat így olyan vékonyabb testalkatú nőt? Vagy fogyjon le ami lehet 10 év kitartó munka (az ő esetében mert beteg) és utána keressen nőt?
2023. jan. 10. 11:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű pedig a hízás/fogyás témája, hiába képtelenek vagytok felfogni agyilag.

Kevesebb kalóriát eszel, mint amire szükséged van -> fogysz

Több kalóriát eszel, mint amire szükséged van -> hízol

Ennyi, a többi mese habbal, meg kifogás.

2023. jan. 10. 11:43
 12/33 A kérdező kommentje:

Erre a szövegre vagyok a leginkább mérges. Én 6 hónapja úgy egyek mint egy macska vagy pár éves kisgyerek. Jócskán kevesebb kalóriát viszek be mint amit a 12 órás kemény fizikai munkám alatt felhasználók. Fogytam szerinted bármit is? Eszetlen közhelyes dumátokkal…. Ha ez létező dolog lenne akkor már rég 70 kg lennék.

2023. jan. 10. 11:46
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Oké megvannak a diagnózisaid. Gyógyszereket szeded rendesen? Az sem jó ha 15 éve ugyanazt szeded és nincs nyomon követve az, hogy hogyan reagál rá a szervezeted. Folyamatos vércukormérés, gondolom a pajzsmirigyed alulműködik ott a hormonszintet kell figyelni hogy jól van e beállítva a gyógyszerszint stb. Diétát is az évek során változtatni kell. Ezekhez folyamatosan szakemberekhez kell járni. Nem tudom te mennyit foglalkozol ezekkel (vagy a háziorvosod)? Valahogy csak sikerült már súlyhatárba kerülnöd ahogy írtad. Tehát nem lehetetlen. Mindig vannak újabb fejlesztésű gyógyszerek is, lehet hogy azokról sem ártana a megfelelő orvosokkal konzultálni. Az igaz hogy ez sok idő, sok energia és sokat kell utánajárni hogy a megfelelő orvos kezeljen (akkor sok pénz is).

2023. jan. 10. 11:50
 14/33 anonim ***** válasza:
3%

#11 ez tényleg baromság, én bármennyit ehetek alig hízok, barátnőim közül meg van olyan, aki alig eszik, mégis világ életében küzdött a kilókkal.

Ilyen esetben viszont el kell menni egy kivizsgálásra.

2023. jan. 10. 11:51
 15/33 anonim ***** válasza:
73%

De gondold már végig könyörgöm.

Van egy rendszer, ez esetben a tested, ami naponta csökken X tömeggel, mert energiát használ fel, kilélegzed a szenet szén dioxid formájában, szarsz, hugyozol, köpködsz.

A rendszerbe naponta beraksz Y<X tömegű anyagot, kaját.

Mivel X, ami kimegy a rendszerből, nagyobb, mint Y, amit beviszel, így a fizika törvényei szerint a rendszernek nem növekedhet a tömege.

Vagy szerinted ez hogy történik, a te testedben spontán keletkezik az anyag? Magyarázd már el, tényleg nem értem, szerinted hogy lehetséges ez.

2023. jan. 10. 11:54
 16/33 anonim ***** válasza:
97%

#14 Ez miért bizonyítja, hogy baromság?

Neked nagyobb a napi kalóriaszükségleted, ezért többet kell zabálnod, hogy megtartsd a testsúlyod, mint a barátnődnek, mert neki meg kevesebb a kalóriaszükséglete.

2023. jan. 10. 11:56
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

"ami lehet 10 év kitartó munka (az ő esetében mert beteg)"

Pont fordítva.

Azért van egy csomó betegséged, mert el vagy hízva.

2023. jan. 10. 12:02
 18/33 anonim ***** válasza:
54%
Fogyjon le, nem nagy kunszt. Auschwitzban mindenkinek sikerült.
2023. jan. 10. 12:08
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem mindenkinek sikerült. Egy rokon volt ott a nagyszülők ismerték. Akit nem tudtak sanyargatni mert nem lett sovány a peneszes kenyér + víz kombótól azt napi sorakozónál agyonlőtték.

Oda is került olyan akit az éhezés se fogyasztott le.

2023. jan. 10. 12:16
 20/33 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj, hogy teljesen átmosták az agyatokat ezzel a valakinek képtelenség lefogyni meg a kövérség alkati dolog marhasággal. Egyszerűen képtelenség titeket ész érvekkel meggyőzni. Mintha egy vallási fanatikust győzködne egy ateista.

De nekem igazából marhára mindegy, nem fogok itt feleslegesen irogatni, akkor maradjatok dagadtak és keressetek kifogást. Na cső.

2023. jan. 10. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!