Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanácsolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok egy olyan lánynak akinek még nem volt párkapcsolata 25 évesen?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem az online ismerkedést, de nagyon félénk lány vagyok és nehezen nyílok meg.
2023. jan. 2. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne az legyen az első téma, hogy nem volt még párkapcsolatod.
2023. jan. 2. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb helyre keveredtél, itt vannak az ország legtutibb pasijai. Nem kell tenned semmit csak tölts magadnak egy pohár rozét és várd a privátokat.🤗
2023. jan. 2. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hidd el elsőre, se másodikra, amit mondanak.
2023. jan. 2. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, egyszer ezt is el kell kezdeni
2023. jan. 2. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Így az újév elején azt, hogy úgyis a fogadalmak ideje van, legyen az az egyik, hogy nyitottabb leszel a férfiakkal.
2023. jan. 2. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne éld bele magad semmibe, ne légy naív.
2023. jan. 2. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Kamuuuuuuuuuuu. "de nagyon félénk lány vagyok és nehezen nyílok meg." Persze.
2023. jan. 2. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: Nagyobbat zuhanna az oldal látogatottsága az ilyen kamukérdések nélkül, mint az orosz tőzsde a háború óta.
2023. jan. 3. 06:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Zsozé: Ölélés és smár!!!! De nem a vod nézőkneeeeeeeek!

Szerintem amúgy csak ne feszülj be ezen. Dobj be olyan témát amiről tudsz beszélni eleget és akkor oldottabb leszel.

2023. jan. 3. 06:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kell az első jöttmenttel összefeküdni, mert cikinek érzed hogy nem volt még senkid.

Ne mondd, hogy nem volt még senkit. Csak a legalja nyomorékokat vonzod be vele.

2023. jan. 3. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!