Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tanácsolnátok nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok nekem a kapcsolatom ezen szakaszában?

Figyelt kérdés
Párommal 4 éve együtt vagyunk,ő szeret,szerelmes belém. Én (férfi) szeretem,de nincs bennem az nagy szerelem talán nincs is bennem szerelem feléje.4 év után. Első kapcsolatom ez,előtte nem volt más barátnőm. Mostanság nézem a társkeresőkön a nőket,de semmi más. A barátnőm nem szokott annyira hiányozni mert max 3 nap ha nem találkozunk.Barátnőm főbb hibája az hogy néha ha valami nem tetszik neki nagyon felcsattan,hangos néha. A kötődés,szeretet kialakult bennünk,benne a nagyobb szerelem,de valahogy más nők is érdekelnék így 4 év után. Ezek után ti mit tennétek a helyemben?

2021. febr. 7. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ne Arnold tovább az idejét, ha eddig nem szeretted meg ezután sem fogod. Had keresen mast magának. Ha így maradtok akkor később nagyobb problémák lesznek és egymást fogjatok hibáztatni.
2021. febr. 7. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt az hogy a szerelem nem örök, az normális, mind tudjuk.

Hogy kiben mikor jön el a vége az egyéni.

Ha első kapcsolat akkor lehet nem fog kitartani hisz már most más nőket nezegetsz, ami egy társkeresőn nagyon nem szép dolog.

Ém baromira kiakadnék a társkeresőzésen, nem azon hogy másokat is megnézel. De ez így gáz.

Latszik hogy vonz az új, az ismeretlen, más.

Ha az így van, akkor érdemes kilepni mielőtt megcsalnád.

2021. febr. 7. 19:33
 3/3 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Jobb, ha tovàbb lépsz, mert màr màsokat nézegetsz, tehàt màr ezen gondolkodol. Ugy tisztességes, ha szépen meg mondod neki, hogy nem akarod megcsalni, inkàbb szòlsz, hogy maradjatok meg jò ismerösnek illetve baràtnak!
2021. febr. 7. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!