Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol talaljak normalis, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talaljak normalis, nem elmebeteg ferfit, aki nem gyuloli az allatokat?

Figyelt kérdés

Ket macskam van, mindenki kiakad folyton, hogy a macskak felmehetnek barhova, asztalokra, konyhapultra, fozolapra, mar egy sima randizos idoszakban nevelgetni probaljak a tobb eves allatokat, olyan is volt, aki racsapott az egyikre. Nyilvan ezekkel az volt az utolso randi. Azt se szoktak szeretni, hogy az agyban alszanak, de ez valtozo, van akit nem erdekelt.

Felolem oda mennek a macskak ahova akarnak, minden feluletet Domesztosszal lemosok hasznalat elott, nem fogom oket utlegelni, mint valami idiota. Hogy szurjem ki az ilyen bolondokat?

2023. jan. 6. 18:25
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
35%
Összeszed valami férgességet egy másik macskáról, vagy egértől, amit aztán Te a simogatásával vagy a macskád által összejárt területről elkapsz... Igencsak higénikus. Nem csak belehalni lehet. Észre sem veszed, vagy a közérzeted romlik...
2023. jan. 6. 21:00
 42/52 A kérdező kommentje:
A lakasban nem sok masik macska van, sem eger, ja es csotany sincsen nyugi🤣
2023. jan. 6. 21:06
 43/52 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudod őket meggyőzni kérdező. Vannak akik alapjáraton utálják a macskát és el sem tudják képzelni lakásban.

Kezdetben én sem akartam, hogy a hálóba beengedni ha nincs az ágy letakarva, ma meg már bent alszik velem.

2023. jan. 6. 21:11
 44/52 A kérdező kommentje:

43 Valahogy nem tudom elkepzelni, honnan veszik ezt a fertozesektol rettegest, nem tudom, hany olyan eset lehet, ahol a lakasban elo cica miatt lett beteg az illeto, de gyanitom nem sok. Ennyi erovel barhonnan osszeszedhetik a fertozest, az egesz lakast bejarja a cica, mindenhova leul, a bundajat a kakas nyelvevel mossa, amivel aztan a kanapen fetreng, amihez hozzaersz.

Kb ugy irtok a macskakrol, mintha egy egesz nap kukaban, rothado etelekben hempergo patkanyrol beszelnetek, akinek minimum biohazard cicaruhat kene hordania a lakasban😂

2023. jan. 6. 21:16
 45/52 anonim ***** válasza:
83%

43.

Létezik ám átmenet is a kettő között, nem csak aki utálja és szadista meg aki ilyen szinten őrült, mint a kérdező is.

2023. jan. 6. 21:17
 46/52 anonim ***** válasza:
58%

44

Azért a farnyalogatott macskanyelvezés nem egészséges dolog, jó tudom emberek is teszik, akik betegek, így ez számodra is elvárás leendő párodtól bizonyára és még csodálkozol helyzeteden:DDD

Talán nézd meg a macskád, mit nyelvez, mielőtt smárolsz vele és megkapod a választ...mindenre;)

2023. jan. 6. 21:20
 47/52 anonim ***** válasza:
27%

Engem a macsek maximum a karomon szokott nyalogatni.

Én viszint szeretem szagolgatni, hihetetlenül jó illata van. A púderre hasonlít leginkább.

Tudom kicsit beteg dolog😂

2023. jan. 6. 21:43
 48/52 anonim ***** válasza:
36%
Miért nem tartod kinnt őket?!
2023. jan. 7. 03:48
 49/52 anonim ***** válasza:
30%
Ilyen maagdfajtaval sehol se ismerkednek :))
2023. jan. 7. 06:22
 50/52 anonim ***** válasza:
80%
Hát kérdező, én nagy kutyabolond vagyok, a macskákat is szeretem, de az már nekem is baromi sok, hogy a frissen elkapart szaros alom után a konyhapulton mászkáljanak. Imádom az állatokat, de ez inkább igénytelenség kategória. A pasik nagy része így is finnyog, hogy feljöhet az ágyra a kutya, nemhogy még a konyhaasztalon vagy pulton mászkáljon. Szerintem ideje választanod, vagy lesz pasid és megneveled a macskáidat, vagy maradsz így, de senki nem fogja elviselni...
2023. jan. 7. 09:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!