Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talaljak normalis, nem elmebeteg ferfit, aki nem gyuloli
az allatokat?
Figyelt kérdés
Ket macskam van, mindenki kiakad folyton, hogy a macskak felmehetnek barhova, asztalokra, konyhapultra, fozolapra, mar egy sima randizos idoszakban nevelgetni probaljak a tobb eves allatokat, olyan is volt, aki racsapott az egyikre. Nyilvan ezekkel az volt az utolso randi. Azt se szoktak szeretni, hogy az agyban alszanak, de ez valtozo, van akit nem erdekelt.
Felolem oda mennek a macskak ahova akarnak, minden feluletet Domesztosszal lemosok hasznalat elott, nem fogom oket utlegelni, mint valami idiota. Hogy szurjem ki az ilyen bolondokat?
Simán találhatsz ilyet. Én is ilyen vagyok, van egy szép maine coone macskánk, bárhova felmehet, nem mintha hallgatna a tiltásra😅
Plusz gyakori, hogy bent alszik velünk.
2023. jan. 6. 18:40
12/52 anonim válasza:
Tipikus esete a "mindenki hülye, csak te vagy normális"-nak 😂 🤣😂 🤣
2023. jan. 6. 18:43
13/52 anonim válasza:
6-os vagyok. Én az utcáról fogadtam be egy macskát, mikor hozzám került, kb. már egy éves volt.
2023. jan. 6. 18:45
14/52 anonim válasza:
13.
Mindig idomul a történet a többi válaszhoz...
2023. jan. 6. 18:48
15/52 anonim válasza:
Imadom az allatokat! Menhelyeb is redszeresen segitek. De undorito sgy, igenytelen, es hányok toled. Macska a konyhapulton????? Ez komoly? Ahol eszel?
A baj nalad van, nem a ferfiaknál
🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2023. jan. 6. 18:48
16/52 anonim válasza:
14, nem tudom ezt miért írod, én az igazat írtam.
2023. jan. 6. 18:49
17/52 anonim válasza:
15.
Na ja, de van aki így, "kínaiasan" szereti az ételeket, kis cica aromával.
2023. jan. 6. 18:50
18/52 anonim válasza:
Én macska bolond férfi vagyok. Nekem meg voltak olyanok hogy nő aki csak a kutyákat szerette. És volt olyan aki utált minden állatot. Egyikkel se jöttem össze érthető okokból.
2023. jan. 6. 18:50
19/52 anonim válasza:
Én szeretem a macskákat, de a konyhapultra állatot engedni nem higiénikus, ezen nincs mit szépíteni. Belehullik a szőre a kajába úgy, hogy észre sem veszed, vagy a mancsáról a bacikat hagyja a pulton, te meg beletenyerelsz evés előtt. Azt ne mondd, hogy minden nap minden egyes étkezés előtt domesztoszolsz, beleértve a reggeli, ebéd, vacsorát és minden köztes étkezést, mert akkor meg takarítás mániás vagy, ami szintén nem szimpi.
2023. jan. 6. 19:01
20/52 anonim válasza:
Találni fogsz hidd el. Nekem is van egy cicám. Gyönyörű és imádom. Én nevelem, én mondhatom meg, hogy mit csinálhat. Ha bárki nevelni próbálná repülne is. Igaz az enyém se az asztalra se a pultra nem mászik fel. Nem tanítottam neki, egyszerűen csak nem érdekli. Ágyban aludhat simán, de van külön kuckója azt jobban szereti így ott alszik. A párom (férfi) imádja. Nem zavarja ha feljön az ágyra vagy a kanapéra. Utána csak fogjuk és leszörtelenítjük, max 10p az egész. De sose akarná megmondani hogy hogyan neveljem, sőt ha rossz akkor sem üti meg vagy csap rá. Elég ha feláll és a macska már is befejezi a rosszalkodást. Nálam ugyan ezt reagálja. SOSEM KAPOTT KI! Egyszerűen megtanulta magától. Exem hívta párszor hülye dögnek meg csapott rá mert hangosan játszott a JÁTÉKÁVAL! De repült is mint a fene. Szóval a párom nem csinál olyat amit én nem engedek a macskával, tiszteletben tartja hogy az enyém és én nevelem. Ahogy én se várom el emiatt, hogy takarítsa de enélkül is megteszi, ami miatt nagyon hálás és büszke vagyok. Lehet a macskát nevelni, de kiskorától kell és nem erőszakkal. Nem buták, csak sok ember alkalmatlan az állatok tartására.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!