Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol talaljak normalis, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talaljak normalis, nem elmebeteg ferfit, aki nem gyuloli az allatokat?

Figyelt kérdés

Ket macskam van, mindenki kiakad folyton, hogy a macskak felmehetnek barhova, asztalokra, konyhapultra, fozolapra, mar egy sima randizos idoszakban nevelgetni probaljak a tobb eves allatokat, olyan is volt, aki racsapott az egyikre. Nyilvan ezekkel az volt az utolso randi. Azt se szoktak szeretni, hogy az agyban alszanak, de ez valtozo, van akit nem erdekelt.

Felolem oda mennek a macskak ahova akarnak, minden feluletet Domesztosszal lemosok hasznalat elott, nem fogom oket utlegelni, mint valami idiota. Hogy szurjem ki az ilyen bolondokat?

2023. jan. 6. 18:25
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
30%
Az állatkertben.
2023. jan. 6. 18:27
 2/52 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem állatos tematikus fórumokon ismerkedj.
2023. jan. 6. 18:28
 3/52 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az egyik pasim volt ilyen nagy macskabarát, mint te, szóval vannak ilyen férfiak.
2023. jan. 6. 18:28
 4/52 anonim ***** válasza:
82%
Te vagy a bolond hogy mindent megengedsz a macskaidnak mondom ezt ugy hogy az allatok miatt lettem vega. Ha szerinted normalis hogy fozolaptol kezdve mindenre felmehetnek ..
2023. jan. 6. 18:29
 5/52 anonim ***** válasza:
80%

"a macskak felmehetnek barhova, asztalokra, konyhapultra, fozolapra"

Ez trollkérdés, ugye? Van macskám, szeretem a cicákat, de nem engedem fel az asztalra, vagy ahol étel van. Ő maga is megtanulta már kicsi korában, hogy nem szabad feljönni, van neki külön étkezőhelye, ágya, párnája, kinti házikója. Nincs keresnivalója az asztalon.

Esetleg itt vagy a videón...? https://www.youtube.com/watch?v=EXyrFdg5IIA

2023. jan. 6. 18:31
 6/52 anonim ***** válasza:
60%

Nekem is van macskám, van aki csak emiatt pattintott ismerkedéskor.

Macskát nem lehet megnevelni, mint egy kutyát. Már 50x elmondtam a macskámnak szépes és kevésbé szépen is, hogy nem piszkáljuk a karácsonyfát, nem ugrunk fel az ebédlőasztalra. Nem érdekli vagy nem jegyzi meg, nem tudom. Amúgy is nehéz párt találni, így meg mégjobban, de én végülis örülök, hogy vana macskám, azon túl, hogy szeretem, jópofa, aranyos, már sok idiótát kiszúrt nekem.

2023. jan. 6. 18:33
 7/52 anonim ***** válasza:
38%
Menj feleségül a macskáidhoz…
2023. jan. 6. 18:35
 8/52 anonim ***** válasza:
45%

"minden feluletet Domesztosszal lemosok hasznalat elott, nem fogom oket utlegelni, mint valami idiota."

Nem ütlegelni kéne őket, hanem nevelni.

Már ha nem troll lennél, aki a Dosmesztosszal szerintem egy kicsit túltolta a sztorit.

2023. jan. 6. 18:35
 9/52 anonim ***** válasza:
100%
Kéne külön társkereső a macskásoknak.
2023. jan. 6. 18:39
 10/52 anonim ***** válasza:
27%

6.

Dehogynem lehet. Csak következetesen kell csinálni és erélyesen. Bántani ettől még nem kell és nem is szükséges, de sokan még rákiáltani is félnek, vagy betartani az idomításhoz szükséges jutalmazási/"büntetési" rendszert.

A mi macskáinkat kiskorukban kellett 1-2 alkalommal fegyelmezni, idősebb korukra teljesen beléjük ivódtak a szabályok. Persze néha bepróbálkoznak, de ez eseti jellegű, nem mindennapos.

2023. jan. 6. 18:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!