Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol talaljak normalis, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talaljak normalis, nem elmebeteg ferfit, aki nem gyuloli az allatokat?

Figyelt kérdés

Ket macskam van, mindenki kiakad folyton, hogy a macskak felmehetnek barhova, asztalokra, konyhapultra, fozolapra, mar egy sima randizos idoszakban nevelgetni probaljak a tobb eves allatokat, olyan is volt, aki racsapott az egyikre. Nyilvan ezekkel az volt az utolso randi. Azt se szoktak szeretni, hogy az agyban alszanak, de ez valtozo, van akit nem erdekelt.

Felolem oda mennek a macskak ahova akarnak, minden feluletet Domesztosszal lemosok hasznalat elott, nem fogom oket utlegelni, mint valami idiota. Hogy szurjem ki az ilyen bolondokat?

2023. jan. 6. 18:25
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
76%

Én szeretem az állatokat, de bevallom őszintén nekem ez sok lenne. Az sem tetszik, hogy ágyban van a kutya, macska, meg szétkapar szétszed bármit ha úgy van.

Meg ez a másik bár nem macskás téma, hogy mindenhova menjünk kutyával...Minek? Egy plázába... komolyan minek? Mi lesz a következő, ők fognak majd fizetni is a boltokban?

2023. jan. 6. 19:44
 32/52 anonim ***** válasza:
26%
Macskás vagyok én is, megértelek. Az van hogy én nem tudok rájuk haragudni semmiért. Olyanok amilyenek, nem akarom nevelni, pláne megverni nem tudnám őket. Amúgy mégis mi a franc baja lesz bárkinek is ha a macska felmegy a konyhapultra? Akinek ettől baja lesz az annyit is ér. Jajj bacilusok így meg úgy, amióta az eszemet tudom volt macska a háznál, azt csináltak amit akartak és sose halt bele senki a családból a rakoncátlanságuk következményeibe. Aki utálja a macskákat az a szememben egy szar ember. A macska egy öntörvényű lény. Vannak akik uralkodni akarnak az állat felett, nekik csak kutya való mert az akkor is istenként néz az emberre ha az egy legalja szardarab. A macska meg kimutatja a megvetését az ilyen emberek iránt akik nem tudják ezt elviselni hogy egy állat szarba se nézi őket. Az biztos hogy én sem tudnék egy olyan emberrel együtt élni aki nem toleráns az állataimmal.
2023. jan. 6. 20:21
 33/52 anonim ***** válasza:
21%

31

Inkabb egy kutya aki meg van nevelve,mint egy uvolto poronty

2023. jan. 6. 20:29
 34/52 anonim ***** válasza:
64%

#32 szóval

1) macska olyan buta hogy nem lehet tanítani

2) de viszont olyan értelmes , hogy kimutatja a megvetését az ilyen macska gyűlölő emberek iránt 😂

Amúgy meg fel kell fogni hogy itt nem arról van szó, hogy MACSKA a pulton, hanem egy ÁLLAT a pulton. Azért legyünk már higienikusak. Most mondhatod hogy senki nem halt bele, ahogy én is hogy a 4-6 patkányos hajléktalanja is él.

Gusztustalanok vagytok. Ezek állatok, saját szarjukat arrébb rakják ha úgy érzik, feneket se törölnek kaki után és hagyod hogy felüljön a pultra?

Annyira értelmesnek az állatok hogy nem piszkolják, szarjak össze azt a helyet ahol ők fekszenek, esznek. De elhiszed hogy nem érti a konyhapult mire van?

2023. jan. 6. 20:33
 35/52 anonim ***** válasza:
0%

34.

Simán lehet, csak a többség nem teszi, mert inkább "nem lehet" a bemondás. A végén még következetesnek kellene lenni, ez pedig még az embereknek sem megy egymás között, hát még a macskával szemben...

2023. jan. 6. 20:35
 36/52 A kérdező kommentje:
De biztos megerti, abban a pillanatban amikor lezavarom, akkor epp felfogja, mi van, csak mondjuk ot pillanattal kesobb mar leszarja es az lesz a fontosabb, hogy o mit akar. Ezek nem falkaallatok, nem tudsz nekik hierarchiat tanitani, hogy te vagy a fonok es az van, amit te mondasz.
2023. jan. 6. 20:37
 37/52 anonim ***** válasza:
60%

Úgy csinál itt majdnem mindenki, mintha nála patika tisztaság lenne a nap minden percében. Kiakadtok a Domestoson, jajmilesz a macska felugrott a főzőlapra.

Én is macskás vagyok, nálunk is a főzőlapon sétált és az asztal közepén feküdt a tányér mellett, miközben ebédeltünk. Sőt. De inkább nem is folytatom. Szerencsére pont ilyen párt találtam magamnak, akinél ez a természetes. Kérdező, szerintem ez szerencse kérdése, egy ilyen pasit kifogni. Társkeresőn vannak ilyenek, azok általában macskás fotót tesznek fel, ebből már látod, hogy elfogadóbb lesz.

Csak azt akarom még mondani, hogy fogadjuk el egymást, ki ilyen, ki olyan, a macskás se mondja a másikra, hogy szar ember, mert nem szereti az állatokat, és a nem macskás se akadjon ki, hogy a főzőlapon ugrál a cirmi. Nem ő fog onnan enni. Ettől még senki nem jobb vagy rosszabb a másiknál. Béke van.

2023. jan. 6. 20:38
 38/52 anonim ***** válasza:
33%

37.

Azért nálatok is érdekes lehet. Oda is piszkít, "Áh, mit vagytok úgy oda! ott a csótány mellette, nem zavar, majd elmegy!"

Az a durva, hogy van egy népcsoport, akiknél ez tényleg elfogadott, szóval még lehetséges is...

2023. jan. 6. 20:39
 39/52 anonim ***** válasza:
7%

Ha a macskák farát és száját is kidomesztozod napi 5x minimum, akkor találsz normális férfit;)

Bizonyára smárolod a szőrmókokat, akik a farukat nyalják naponta...és csodálkozol, hogy ebből senki sem kér.

Ha leendő párod cipővel mászkálna asztalon-bútorokon, beledugná ebédedbe lábujját, mint a macskáid mancsát vagy nyelvét, akkor szívedbe tudnád tehát zárni őt is:)))

szerintem az apácaságon lehet el kellene gondolkoznod, lemondani pazarló párkapcsolatokról;)

2023. jan. 6. 20:53
 40/52 anonim ***** válasza:
71%
Ilyet keveset fogsz találni. Én macskabzi vagyok, a barátaim többsége is, de az mindenkinél alap, hogy az asztal meg a konyhapult tiltott területek. Életemben nem láttam olyan embert aki oda felengedi őket. (Az már más kérdés, hogy öntörvényű kis rohadékok és szoktak lebukni azzal, hogy mégis fent jártak. De legalább a szemem előtt nem merik csinálni.)
2023. jan. 6. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!