Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néz ki minden nő majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz ki minden nő majdnem ugyanúgy?

Figyelt kérdés
De még alkatra is, esküszöm. Tükörszelfi, nyaralós kép, fake mosoly, és esküszöm, az arcukat sem tudom megjegyezni, semmi karakteres nincs bennük, mintha futószalagról jöttek volna. Kezd elmenni a kedvem az egész társkeresősditől, pedig direkt olyan filtereket állítottam be, hogy lehetőleg ne tömegcsajszik ugorjanak fel (akik egyébként szintén nem érdeklődnének irántam, úgyhogy ez kölcsönös).

2023. jan. 3. 08:40
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
73%

A férfiak nem tudják mi az hogy mű nő.

Sokszor a túlplasztikázottra hiszik hogy csak azok a mű lányok, tehát szétfestett haj, szétszolizott bőr, szét töltött ajkak, szét töltött tőgyek.

Valóságban pedig elvárt a tökéletes smink, ami 100% szimmetrikus arc láttát kelteti, és babaarcot kölcsönöz, 1 óra munka is lehet. Ezenkivül tökéletesen egyenesre vasalt haj ami vállig vagy kicsit hosszabb, ez is napi szinten egy óra munka. Sokszor akinek nem olyan az orra vagy egyeb resze plasztikáz szolidan a baba hatásért, férfiak tömegei dicsőitik mint a természetes szépség csúcsát.

Tanult férfiak, vezetők, vállalkozók tömegei erre gerjednek, nemcsak a munkások.

Jah és divatos ruha, ami a feneket kiemeli, fehér leggings, fekete felső akkor már tényleg nagyon szerelmesek tőle....

2023. jan. 3. 12:40
 32/57 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert még az is fullosnak hívja a szilikonnal karikatúrává tömött csajokat, aki azt állítja, nem ez a zsánere.

Ez a pontozgatás, ami elterjedt, valami rohadt értelmetlen, mert egyrészt nagyon komolyan veszi a többség, másrészt gátolja az egyedi ízléseket. A férfiaknak meg a nők kiegészítők, és nem azt fogják választani, aki tényleg tetszik nekik, hanem akire a többi kan elismerően füttyent.

2023. jan. 3. 12:40
 33/57 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk mert ettől függetlenül párkapcsolatban van, csak látja hányan (nem) nézik meg az utcán? Vagy mert ez nem egy társkereső oldal? Amúgy sem szimpi, hogy rögtön átmentél agresszívbe és számon kéred az itt válaszolókat, hogy miért nem írnak rád.
2023. jan. 3. 12:41
 34/57 anonim ***** válasza:
77%
A legszebb, hogy miután "futószalag nőt" csinálnak magukból a képeikkel, eldurrogtatják az összes közhelyet, amit másoknál látnak, és az így létrehozott profil alapján nyugtázzák, hogy ők igenis mennyire jó nők (amit a férfiak reakcióival alátámasztottnak is gondolnak), elkezdenek hisztikézni, hogy a férfiak csak a szexet látják bennük és nem a kis lelkükre és az egyéniségükre koncentrálnak. Hát ezek után mégis mire?
2023. jan. 3. 12:45
 35/57 anonim ***** válasza:
89%

"Akkor miért nem ír az nekem, aki úgy véli, hogy nem veszik észre?"

Senkinek nem kell a figyelmed. Pont emiatt nyígtok itt folyamat, mert inkább egyedül vagyunk, mint pl veled.

2023. jan. 3. 12:48
 36/57 anonim ***** válasza:
100%
mindenesetre én örülök hogy ha nem is nagy mértékben, de léteznek kivételek, mármint nekem nem jönnek be ezek a tényleg egyforma csajok, egymás mellé állítva néhányat, kb meg se lehet mondani a különbséget, én meg sikeresen találtam egy olyan valakit, aki nem hogy teljesen természetes, de egyáltalán nem hasonlít ezekre a sablonokra, nem is cserélném másra 😄
2023. jan. 3. 12:51
 37/57 A kérdező kommentje:
Nem, ti csak hisztizni jártok ide meg egofényezésre. Ja, meg "csúnya férfiak". Én normális vagyok, nincsenek irreális elvárásaim, és akkor most is nekem estek... :D Tudok jó pszichológust, ha kell a száma. ;)
2023. jan. 3. 12:52
 38/57 anonim ***** válasza:
78%

Aki hisztizik az te vagy.

Hivd fel azt a pszichologust meg ma szerintem.

2023. jan. 3. 12:56
 39/57 anonim ***** válasza:
23%

"Valóságban pedig elvárt a tökéletes smink, ami 100% szimmetrikus arc láttát kelteti, és babaarcot kölcsönöz, 1 óra munka is lehet."

El sem merem képzelni, hogy akinek 1 órába telik elkészíteni egy sminket átlagemberként (tehát nem filmforgatásra készül pl.), az milyen iszonyatosan ronda lehet alapból és/vagy mennyire nem tud sminkelni.

Ne is próbálj magyarázkodni, mert én is nő vagyok, érdekel a sminkelés, ezrével néztem sminkes videókat régebben, aztán megtanultam normálisan, igényesen sminkelni. Még egy fullos alkalmi smink sem tart 1 óráig nekem. Ja, és nem "akkor az olyan is", ezzel se próbálkozz.

Csak azért írom le, hogy nehogy bevegye pár férfi ezt a kamut.

"Ezenkivül tökéletesen egyenesre vasalt haj ami vállig vagy kicsit hosszabb, ez is napi szinten egy óra munka"

Ja, esetleg ha göndör hajad van alapból, akkor lehetséges. De akkor meg ki a franc kérte, hogy vasald ki minden nap? Még jól tönkre is vágod, ha napi szinten vasalgatod egy órát. Olyan meg nincs, hogy a férfiaknak általánosságban az egyenes jön be, be ne próbálkozz ezzel.

Értelmes nő kitapasztalja, hogy mi az a frizura, amit napi szinten könnyen el tud készíteni a saját hajából, tehát hosszú távon fenntartható és jól áll az arcához.

Nekem ez a hosszú, simán kiengedett haj. Alapból teljesen egyenes hajam van, eddig eszembe sem jutott, hogy lehet, hogy néhány hisztikirálynő azt hiszi, hogy 1 óra vasalgatás van mögötte.

De én is voltam ostoba, régen napi szinten sütöttem göndörre, volt, hogy daueroltattam is, mert mindenáron göndör/hullámos hajat akartam, mert én meg természetesen abban a tévképzetben éltem, hogy a többségnek az jön be.

Csak az ilyesmit illik kinőni.

"Sokszor akinek nem olyan az orra vagy egyeb resze plasztikáz szolidan a baba hatásért, férfiak tömegei dicsőitik mint a természetes szépség csúcsát."

Ha rögtön feltűnik, hogy plasztika, akkor az már rég rossz. :D

Amúgy nagy orrom van, és sosem ért miatta hátrány, ez is inkább csak egy súlyosan toxikus agymosás, mint a férfiak általános preferenciája.

Tapasztalataim szerint a férfiak leginkább az összhatást nézik, és nem fognak külön-külön arcvonások miatt ejteni senkit.

"Tanult férfiak, vezetők, vállalkozók tömegei erre gerjednek, nemcsak a munkások."

Nem gerjednek erre tömegével tanult férfiak, sokakat inkább taszít.

Sajnálom, ha nem tetszel sok férfinak, de amiket leírtál, azok így általánosságban hazugságok, ha egy nő tetszik a férfiak többségének, rohadtul nem biztos, hogy ilyenek vannak mögötte (1 órás smink, műtétek, napi 1 óra hajbuzerálás, stb.)

2023. jan. 3. 13:05
 40/57 anonim ***** válasza:
75%

A 31.leírta korrekten, maximálisan osztom a véleményét. Egy másik téma de szerintem idevág, mennyire nincs képben sok pasas.

Ha egy ilyen tipik műnő kitesz olyan képet/videót hogy valami ehetőt képes volt megmelegíteni a mikróban, vagy főzött egy tésztát és leöntötte szósszal, akkor az egy igazi álomnő, mert hú de jól is főz. Egy gyengébb megjelenésű nő esetében itt is magasabban van a mérce, az szolgálja ki, főzzön kedvére minőségi házikosztot, de mellette ugyanúgy az előbbi nők lábnyomát fogja csókolgatni.

2023. jan. 3. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!