Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néz ki minden nő majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz ki minden nő majdnem ugyanúgy?

Figyelt kérdés
De még alkatra is, esküszöm. Tükörszelfi, nyaralós kép, fake mosoly, és esküszöm, az arcukat sem tudom megjegyezni, semmi karakteres nincs bennük, mintha futószalagról jöttek volna. Kezd elmenni a kedvem az egész társkeresősditől, pedig direkt olyan filtereket állítottam be, hogy lehetőleg ne tömegcsajszik ugorjanak fel (akik egyébként szintén nem érdeklődnének irántam, úgyhogy ez kölcsönös).

2023. jan. 3. 08:40
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
92%
A fiúknak erre áll fel.
2023. jan. 3. 10:56
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a Faceapp nevű alkalmazás az oka, ha megnézed TikTokon is emiatt néz ki sok csaj egyformán. Érdemes egyébként megnézni a Facebook profilokat, hátha van olyan kép amin bejelölték
2023. jan. 3. 11:10
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Akkora ostobaságokat írsz 19, hogy a hajam égnek áll.

Igen persze, a nőknek csak az a felső 20% kell, az összes többi férfi egyedül van. Azért látni több tucat totálisan átlagos vagy épp átlag alatti párt az utcán, boltban és egyéb helyeken kezén fogva sétálni…🤦🏻‍♀️ Hagyjuk már. Egyáltalán nem csak a jóképű férfiaknak van barátnőjük/feleségük/családjuk, amire ha nem járnál csukott szemmel, fél pillanat alatt te is könnyedén rájönnél.

2023. jan. 3. 11:21
 24/57 anonim ***** válasza:
20%
Azért zavar ez téged kérdező, mert te nem kellesz nekik.
2023. jan. 3. 11:24
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

Hat mert nem véletlenül 'tomegcsajszi' a nevük. Sok jó nő, akinek rendben van az önbecsülése, nem is mutogatja magát szerintem, ezért őket talán az interneten kevesebbet látod. Ez is hátulütője ennek az elcseszett világnak:/ Már lassan a munkahelyre se járnak be emberek homeoffice miatt. Na de nem akarok disztopiat festeni ide, nincs minden veszve. a lényeg hogy ugyanazt a filtert használják eleg sokan, azt a FaceAppot, amivel ugyanolyan lesz az arcuk. A legtöbben meg az utcán is úgy akarnak kinezni, mint az influk, mert az jo 😅

Mostanában látom, hogy kezd elterjedni ez a szájfeltoltes is, de szerintem csak azért tűnik igy, mert tényleg őket látni az interneten. Amúgy normális nők nem csinálnak ilyet

2023. jan. 3. 11:26
 26/57 anonim ***** válasza:
94%
4-es. Ugynezt tapasztalom. Csak szájkartéznak a pasik, hogy nem kell nekik műnő, aztán elég csak a munkahelyemen körülnézi, hogy milyen csajok után rohangálnak. Sőt volt olyan féri kollégám aki megjegyzte, hogy egy nőnek már a jólápoltsághoz tartozik megcsináltatni magán ezt-azt, ha nem tökéletes, vagy ha bizonyos koron túl van...
2023. jan. 3. 12:25
 27/57 anonim ***** válasza:
87%
Ja. Nem vagyok sem tulsúlyos, sem bányarém. Alapsminket hordok, csak a hajam festem, azt is azért mert már kezek őszülni fiatal korom ellnére. Elárulom nem ostromolnak férfiak százai, sőt általában észre sem vesznek. Bezzeg a műmellű, műkörmös, pothajú recepciós "cuncinak" azt sem tudják, hogy nyalják fényesre a fenenekét. Nem azért mondom mert irigykedek, hanem mert ez az igazság, felesleges tagadni.
2023. jan. 3. 12:34
 28/57 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem ír az nekem, aki úgy véli, hogy nem veszik észre? Vagy az már derogál?
2023. jan. 3. 12:35
 29/57 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem egy tarskereso, ennyire ketsegbeesett vagy?
2023. jan. 3. 12:36
 30/57 anonim ***** válasza:
71%

Nem önfényezésnek írom, csupán nekem ez a tapasztalatom: Nincs műkörmöm (még csak ki sem lakkozom általában a körmöm), sem póthajam, sem műmellem, sem műszempillám, és semmi egyéb plasztikai műtétem. Általában természetes hatású sminket hordok, a nagyon max. ameddig elmegyek az a hosszabb fajta, "cicás" tusvonal. A hajam néha festem, néha nem (most éppen nem), és semmi különleges frizurám nincs, egyszerű hosszú, egyenes hajam van.

Engem ostromolnak a férfiak, akárhová megyek, megnéznek, viszonylag sokszor le is szólítottak már, és sok kifejezetten jó pasi is, sokszor mondták már, hogy gyönyörű vagyok, stb.

2023. jan. 3. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!