Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néz ki minden nő majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz ki minden nő majdnem ugyanúgy?

Figyelt kérdés
De még alkatra is, esküszöm. Tükörszelfi, nyaralós kép, fake mosoly, és esküszöm, az arcukat sem tudom megjegyezni, semmi karakteres nincs bennük, mintha futószalagról jöttek volna. Kezd elmenni a kedvem az egész társkeresősditől, pedig direkt olyan filtereket állítottam be, hogy lehetőleg ne tömegcsajszik ugorjanak fel (akik egyébként szintén nem érdeklődnének irántam, úgyhogy ez kölcsönös).

2023. jan. 3. 08:40
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
39%

Miért nézne ki minden nő ugyanúgy? Manapsàg tényleg csak ez szàmít, hogy ki hogyan néz ki? Mindenkinek joga van szerintem úgy kinéznie, ahogyan szeretne.

22/f

2023. jan. 3. 10:02
 12/57 anonim ***** válasza:
95%
Látom fiatal vagy még, te sem éltél még az emo korszakban...na azok voltak a kemény idők...
2023. jan. 3. 10:04
 13/57 anonim ***** válasza:
77%
Nem egyformak a műnők sem, csak magukon viselik a transzvesztitasminket es tipik plasztika altal kialakithato vonasokat. Amugy tenyleg ez a barbibabafej a divat, miota bejott a barbie mar 60 eve. A lanyok azota is ezen nottek fel es erre hasonlitanak. Pasiknak is ez jon be.
2023. jan. 3. 10:10
 14/57 anonim ***** válasza:
92%
Ez jön be a férfiaknak, majd megőrülnek ezért a külsőért
2023. jan. 3. 10:11
 15/57 anonim ***** válasza:
42%

Bizonyos értelmi szint alatt nagyon megvezethetők a nők.

Csücsöri száj, lenyalt fej, szilikon cs.csök...

És birka mód mennek ez után a "divat" után, mintha baj lenne kilógni a sorból.

Sajnos.

Régebben nagyon egyedi nők voltak.

2023. jan. 3. 10:12
 16/57 A kérdező kommentje:
#15: Így igaz.
2023. jan. 3. 10:13
 17/57 anonim ***** válasza:
31%
Milyen érdekes, eddig azt hallottuk, hogy a lányok nem állnak be a sorba, nehogy a fiúk mondják már meg hogy kell kinézniük, viselkedniük. Ami teljesen jogos. Most már ott tartunk, hogy egyenesen a férfiak ízlése alakítja a női külsőt? Ez ám a pálfordulás. Mindenképp tanulságos válaszok.
2023. jan. 3. 10:26
 18/57 NTBS ***** válasza:
90%
Szerintem tévedsz. Én rengeteg féle nőt látok, mikor utazom.
2023. jan. 3. 10:34
 19/57 anonim ***** válasza:
4%

#18: A felső 20% Chad ízlése alakítja a női külsőt, mert a nők nekik és csak nekik akarnak megfelelni. Amelyiknek nem jut Chad, azt az sem érdekli, ha 150 kilós bajszos, ápolatlan, tüsihajú kutyás/cicás nő lesz belőle, a vibrátor attól sem lankad le, átlagos férfi meg nem kell neki. Maximum akkor kéne, ha így elfogadná őt.

De hogy normális tartományban lévő testsúlya legyen? Még mit nem?

Hogy legyen legalább vállig érő haja? Hát tudod mi munka az? Fogadják őt el így.

Hogy szexuálisan ne legyen teljesen prűd? Na ki is bújt a szög a zsákból, ő is CSAK szexet akar.

2023. jan. 3. 10:40
 20/57 anonim ***** válasza:
25%
Mivel tucat termék.
2023. jan. 3. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!