Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most már feladtam! Társkeresőn minden nő elutasít, a kinti életben ugyanúgy! "bocs nem ilyet keresek"címszóval! Rendes, korrekt,162cm vagyok és senkinek nem kellek! Tényleg csak a magasság számít a nőknek?
Most már elég volt a keresésből,küszködésből!Volt,aki meg is mondta kerek perec, kellenék,de ilyen magassággal férfiként,komoly partnerként nem tud felnézni rám,bocs!
Utóirat: Még mielőtt rámzúdulna a túlokos nők kommentjei pl: "én 168cm-es nő vagyok és engem is zavarna egy tőlem alacsonyabb pasi" és hasonló kommentek, közlöm:
Természetesen a hozzám illőknél próbálkoztam, 155-160cm között.
Bár ezen az oldalon bőszen hangsúlyozzák a nők,hogy nem a külső a legfontosabb a párkeresésnél, de igen, elsődlegesen a külső alapján választunk. Van akinek számít a magasság, és a mai huszonéves csajok többsége általában Tőled magasabb, ami zavaró tényező lehet.
Hagyd a társkeresőt, próbálj a való világban élőben ismerkedni, hátha az sikeresebb lesz.
3-nak. Nagyon köszönöm válaszod! A realitás talaján állok. Hidd el,nem próbáltam tőlem magasabb nővel ismerkedni,mert ez nem igazán lenne jó,talán még ez engem is zavarna.
Viszont,mint kérdésemben is szerepel,a hozzám illőkkel próbálkoztam (155cm)-nél és tudod mit vettem észre?
Még az alacsony nők is magas pasit akarnak!
Majd később az ilyen nők,amikor 1-2 gyerekkel egyedül maradnak nyomorogva albérletben,amikor a "magas pasi" már szétdugta,megcsalta otthagyta őket, kicsit elgondolkoznak:
-Vajon milyen értékrend mellett döntöttem,amikor ezt a "magas" pasit választottam?
-Biztos jól döntöttem? Nem inkább azt a 10cm-el alacsonyabbat kellett volna választanom?
-Kinek kellek most 2 gyerekkel,nyomorogva?
7-nek. Hogyne,természetesen. A sok visszautasítás után a személyiség átalakul,önbizalom 0. Frusztráció,zavartság,önértékelés leépülése,sikerélmény hiány ha hosszabb ideig fennál,ez nem tűnik el nyomtalanul.
...és ezt pl. évek múlva ha lenne is valamiféle kapcsolat, ezt a leendő partner is megérzi.(húúúú,de okos vagyok...) :))
Minden esetre ezeket kudarcként nem szabadna megélni.Csak lazán kell felfogni,vidáman,ellazulva el kell mennem bulizni, oszt jónapot,lesz,ami lesz!,,,
Ez a magas pasik mind csalnak kb olyan, mint mikor kövér lány mondja, hogy a soványok mind qrvák.
Nem gondolod, hogy ez rátesz a dolgokra? Rohad ettől a kisugárzásod?
Ha kibővíted a kört 155-160 közöttiről 150-160 közöttire, màris több esélyed lesz. Nem hisztizni meg mérgelődni kell, hanem tenni érte és nem feladni. Vannak alacsony férfi baràtaim- ismerőseim, a legtöbbnek van pàrja. Amelyiknek nincs az kerüli a komoly kapcsolatokat és hetente 4-5 csajt is felszed dugàsra. ( nem, nem gazdag és 165 cm magas. kigyúrva sincs)
Hidd el, annak sincs könnyebb dolga aki konkrétan a nem annyira àtlagos női magassàga miatt van nehezebb helyzetben pàrkeresés terén.
A picsogàs viszont semmiképp nem tesz téged férfiasabbà, szóval mellőzni kellene. ( csak egy jó tanàcs) Keresgélj, és ne add fel, aztàn majd talàlsz valakit.
Csípem az ilyen megmondóembereket akik köpködik hogy a való életben kellene ismerkedni... szerinted a neten csak robotok vannak vagy mi? Ott is emberek vannak, idiótàk, normàlisak, perverzek, pàrkeresők, egónövelők, hazugok stb. A való életben is ilyenek az emberek, nincs semmi különbség. A lehetőség viszont megvan, hogy pont egy ilyen oldalon találjon pàrt az ember. Kizàrni bàrmilyen lehetőséget az ismerkedésre nagy luxus. Èn is netes tàrskeresőn ismertem meg a férjem, és sok màs isnerősünk így talàlt pàrra. Mindegyik heteró pàr, tehàt férfiak és nők is. Alacsonyak , magasak egyarànt. A legrégebbi ilyen kapcsolat amit ismerek 9 év, a legfrissebb 6 hónapos. Konkrétan mindkét esetben a férfi elég alacsony , 168 és 160 centisek. Tehàt mostansàg is lehet így ismerkedni, nem kell kifogàsokat keresni.
Szóval kérdező, az hogy alacsony vagy, nem jelenthet problémàt. Ha nagyon nem megy, ott más a baj. Erre viszont mindenkinek magának kell ràjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!