Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na most már feladtam! Társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most már feladtam! Társkeresőn minden nő elutasít, a kinti életben ugyanúgy! "bocs nem ilyet keresek"címszóval! Rendes, korrekt,162cm vagyok és senkinek nem kellek! Tényleg csak a magasság számít a nőknek?

Figyelt kérdés

Most már elég volt a keresésből,küszködésből!Volt,aki meg is mondta kerek perec, kellenék,de ilyen magassággal férfiként,komoly partnerként nem tud felnézni rám,bocs!

Utóirat: Még mielőtt rámzúdulna a túlokos nők kommentjei pl: "én 168cm-es nő vagyok és engem is zavarna egy tőlem alacsonyabb pasi" és hasonló kommentek, közlöm:

Természetesen a hozzám illőknél próbálkoztam, 155-160cm között.

2017. máj. 20. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Ez van, a kínálat alját képviseled a nőknél. Mit kell ezen felháborodni? Mutathatok neked olyan nőt az utcán, akiről ugyanígy gondolkodnál és nem akarnál vele összejönni.

Ilyen az élet, hozzá kell szokni, nem lehetsz mindenben sikeres. Van, aki a nők terén az, van aki másban.

2017. máj. 20. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
En is ugyanakkora vagyok mint te. De nem akadok fent ezen. Amugy jokepu vagyok es normalis ertekrendu. Nekem nem azzal van bajom hogy a termetem miatt nem talalok hanem amiatt hogy normalis ertekrendu not nehez. De most fb-on sikerult, ugy nez ki. Randi is volt masnap. 100 km-t utaztam. Minden buliban valakikkel tancolok.de tenyleg mind ribi es nyugodtan tobb tarkereson is ismerkedj. De a gyermekes anyukakra jellemzo hogy teged ertekelnenek de inkabb csak azert ne egyedul eljenek. Nagy emberismeret is kell. Sok erdekno van. Vki a nyomorbol akar elkerulni. Menekul a szuloi fedel alol. Vki tudja hogy a te lakhelyeden tudna ervenyesulni.Vigyázni kell!! Jonnek azzal hogy legyel gazdag es lehet nod. Akkor inkabb egyedul. De buliban oda kell menni mindenkihez..Engem is sok no elutasitott. Leszarom.Nalam magasabbnak meg ugyis kellek. Tenyleg sokszar nalam alacsonyabbak elutasitottak. Parszor nem kiaebbek v egymagasak velem.
2017. máj. 20. 17:14
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Fu ultra gáz vagy hapsikám 😂😂 nem a magasságod az,hanem a siránkozásod . Szakadok 22 /L
2017. máj. 21. 08:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem a magasságod miatt nem tudnak rád felnézni, hanem mert rinyálsz, és komplexusod van. Légy férfi, akkor fel fognak nézni rád.

Persze vannak felszínes és egyszerű nők akiknek a magasság a legfontosabb szempont, de nézz körül az utcán! Nagyon sok 170 centi alatti pasit láthatsz nővel, sőt egyáltalán nem ritka, hanem elég gyakori, hogy a nő magasabb. Egyik ismerősöm nincs 170 sem, és mindig volt párja, a jelenlegi még magasabb is, mint ő, és egyiküket sem zavarja, mindketten értelmes emberek. De soha nem hallottam a magassága miatt siránkozni.

Változtass a hozzáállásodon.

2017. máj. 21. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!