Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz ki minden nő majdnem ugyanúgy?
Mert erre van igénye a többségnek.
Én természetes göndör hajú vagyok és teltebb, mint a tömegideál. Nincs műszempillám, viszont van saját fekete pillám. Nincs tetovált szemöldököm, mert szintén van sajátom. Semmi nem mű rajtam, nem nézek ki megcsináltnak, és ha lemosom a sminkem, is felismerhető vagyok.
A kutya nem néz rám.
Egyedul ami nem "igazi" rajtam,hogy festett a hajam.
Megsem en kellek a pasiknak,hanem az insta modell fele nok. Nem vagyok kover, szepnek mondott az arcom, a szempillam szoktam kihuzni, neha egy kis pirosito mert altalaban halott szinem van, de ennyi.
Hiaba tagadja barmelyikotok rajuk veritek otthon es rajuk vagytok.
4: Max nem veszed észre, hogy megnéznek. Meg egy kicsit önbizalom-hiányos vagy ezért nem is akarod észrevenni. De én csak olyan lányokat nézek meg, akik nem tömegtermékek. Szerintem többen vagyunk ilyenek.
De akár az is lehet, hogy ez korosztályfüggő és a 0-25 éves fiúknak már ez a sorozat-gyártott Instagram kinézet jön be, mert csak ilyeneket láttak. Én sem vagyok túl öreg(35) de nem hoz lázba a virsliszáj, vastagszemöldök, minden-szilikon, újrarajzolt arcú tömegtermék.
Ahogy már előttem is írták: Erre van igény! Tudod, kereslet-kínálat. 🤷🏻♀️ Elhiheted, ha nem erre gerjedne rájuk a legjava, nagyon gyorsan másképp alakulnának.
A másik dolog pedig, hogy igazából nincs igény az egyediségre. Persze, most minden pasi felhördül, hogy neki márpedig tetszik és az milyen jó, de nem ez a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!