Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néz ki minden nő majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz ki minden nő majdnem ugyanúgy?

Figyelt kérdés
De még alkatra is, esküszöm. Tükörszelfi, nyaralós kép, fake mosoly, és esküszöm, az arcukat sem tudom megjegyezni, semmi karakteres nincs bennük, mintha futószalagról jöttek volna. Kezd elmenni a kedvem az egész társkeresősditől, pedig direkt olyan filtereket állítottam be, hogy lehetőleg ne tömegcsajszik ugorjanak fel (akik egyébként szintén nem érdeklődnének irántam, úgyhogy ez kölcsönös).

2023. jan. 3. 08:40
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon sok himnemunek az Instagram miatt egy adott típusú no tetszik. Sok önbizalom hiányos no pedig emiatt próbál úgy kinézni, mint mindenki más, egyediseg nélkül.
2023. jan. 3. 08:44
 2/57 anonim ***** válasza:
85%
Mert ez kell a pasiknak, azert.
2023. jan. 3. 08:46
 3/57 anonim ***** válasza:
23%
Ásd bele kicsit magad a telegóniába, egyelőre még eretnekségnek számít a mai píszí világban, de előbb-utóbb kidudorodik a pukli a szőnyeg alól.
2023. jan. 3. 08:56
 4/57 anonim ***** válasza:
96%

Mert erre van igénye a többségnek.

Én természetes göndör hajú vagyok és teltebb, mint a tömegideál. Nincs műszempillám, viszont van saját fekete pillám. Nincs tetovált szemöldököm, mert szintén van sajátom. Semmi nem mű rajtam, nem nézek ki megcsináltnak, és ha lemosom a sminkem, is felismerhető vagyok.

A kutya nem néz rám.

2023. jan. 3. 08:58
 5/57 anonim ***** válasza:
98%
Ezt az eljellemtelenedést már észrevettem én is.
2023. jan. 3. 09:13
 6/57 anonim ***** válasza:
89%

Egyedul ami nem "igazi" rajtam,hogy festett a hajam.

Megsem en kellek a pasiknak,hanem az insta modell fele nok. Nem vagyok kover, szepnek mondott az arcom, a szempillam szoktam kihuzni, neha egy kis pirosito mert altalaban halott szinem van, de ennyi.

Hiaba tagadja barmelyikotok rajuk veritek otthon es rajuk vagytok.

2023. jan. 3. 09:18
 7/57 anonim ***** válasza:
41%

4: Max nem veszed észre, hogy megnéznek. Meg egy kicsit önbizalom-hiányos vagy ezért nem is akarod észrevenni. De én csak olyan lányokat nézek meg, akik nem tömegtermékek. Szerintem többen vagyunk ilyenek.

De akár az is lehet, hogy ez korosztályfüggő és a 0-25 éves fiúknak már ez a sorozat-gyártott Instagram kinézet jön be, mert csak ilyeneket láttak. Én sem vagyok túl öreg(35) de nem hoz lázba a virsliszáj, vastagszemöldök, minden-szilikon, újrarajzolt arcú tömegtermék.

2023. jan. 3. 09:21
 8/57 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy már előttem is írták: Erre van igény! Tudod, kereslet-kínálat. 🤷🏻‍♀️ Elhiheted, ha nem erre gerjedne rájuk a legjava, nagyon gyorsan másképp alakulnának.

A másik dolog pedig, hogy igazából nincs igény az egyediségre. Persze, most minden pasi felhördül, hogy neki márpedig tetszik és az milyen jó, de nem ez a tapasztalat.

2023. jan. 3. 09:25
 9/57 anonim ***** válasza:
92%
azért amiért minden pasi is
2023. jan. 3. 09:43
 10/57 anonim ***** válasza:
86%
Mert a faceapp ugyanazt az arcot varázsolja mindenkinek
2023. jan. 3. 09:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!