Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik szerint belépő szint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik szerint belépő szint a diploma,lakás,autó, 800 ezer nettó.. ti is rendelkeztek ezzel?

Figyelt kérdés
És segítség és könnyítés (alapból gazdag szülők) nélkül?
2022. dec. 29. 10:36
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
50 vagyok, az kimaradt, h a diploma nem érdekel!
2022. dec. 29. 18:54
 52/54 anonim ***** válasza:
32%
persze, hogy mindnek megvan 25 éves korára segítség nélkül. ezek mind pénzügyi mágusok, mint A 28ezerből élő kisebbség és a 100ezerből élő vállalkozók :D
2023. jan. 1. 10:06
 53/54 anonim válasza:
100%

ahelyett, hogy ide irkálsz, inkább dolgozni mennél :D

csóró pasik nem érdemelnek nőt :D

2023. jan. 6. 17:05
 54/54 anonim ***** válasza:
Egyetemi oktatónak készülök, szóval PhD hallgató vagyok. Van egy lakásom, amit a szüleim vettek nekem, jogosítványom nincs és nem is szeretnék. ez lehet egy fontos hibám, de tudom, hogy sok nő nem vezet, nem baj, ha én sem, mert senki sem tökéletes. Egy férfinál ez sokkal fontosabb skill. Nem lesz nagyon magas fizetésem amúgy, egy tanársegéd kb. 300 ezer körül keres Budapesten. Viszont van lehetőség extrákat keresni, pl: plusz tanítással, pályázatokkal. Tehát nekem nagyon fontos lenne, hogy olyan párom legyen, aki a fejlődést fontosnak látja és még intelligens is. Nem baj, ha nincsen lakása, de az anyagi elképzeléseink legyenek hasonlóak. Örülnék, ha gyerekekkel (mert 2-t szeretnék) el tudnánk majd költözni a 2 szobás lakásomból egy nagyobba. Viszont ha én teszek bele többet, akkor nem feleződnek a dolgok válás esetén sem. Nekem ez fontos, mert ez nem az ő vagyona, amit utána szerzünk közösen, az más kérdés. A szüleim halála után is legfeljebb a gyerekeim örökölhetik meg az ő örökségüket. Mindenki a saját sorsáért, saját életéért felel, az én szüleim végiggürizték az életüket, hogy legyen ennyi értékük, nyilván nem fogom hagyni, hogy egy esetleges válás elvigye. De ez egy olyan kérdés, amit ígyis-úgyis csak egy komoly kapcsolatban lehet megbeszélni, nem állíthatok úgy oda, hogy *lö családom vagyona az nem a tiéd, ezzel a szándékkal ne vegyél el. :D
2023. jan. 14. 20:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!